VK Vestsjællands herrehold var afhængig af udfaldet af resultatet mellem ASV Århus og Bedsted Volley for om klubben fra næste sæson kan kalde sig liga-klub. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Billedtekst: Her ses VKV-drengene der efter kun én sæson i 1. division, nu rykker i Volleyligaen. En kæmpe udfordring, som klubben glæder sig til sammen med spillerne. Fotograf: www.mortenO.com Billedet er til fri afbenyttelse i forbindelse med artikler om Volleyklubben Vestsjælland
Her ses VKV-drengene der efter kun én sæson i 1. division, nu rykker i Volleyligaen. En kæmpe udfordring, som klubben glæder sig til sammen med spillerne.
Fotograf: www.mortenO.com

Derfor var holdet og repræsentanter fra klubbens ledelse også samlet i Skælskør hos anfører Morten Lynge der i dagens anledning havde lagt hus til, så holdet kunne følge kampen live via streaming på nettet.

Og lad det være sagt med det samme. Champagnepropperne fik lov til at springe. Efter halvtimes koncentreret skærmkiggeri kom forløsningen – ASV Århus vandt kampen 3-0 – og det resultat bevirkede, at Volleyklubben Vestsjælland rykker med op i ligaen.

Glade spillere
Det var en flok glade spillere der efter kampens afslutning dansede rundt i stuen som havde de selv lige spillet kamp. Det var en fed oplevelse at følge kampen live i fællesskab udtaler en befriet Daniel Gordon – en af de spillere som har udviklet sig rigtig meget i løbet af sæsonen.

Nyt step op
Selvom alle, inklusiv klubbens ledelse har nydt aftenen, glæden og stoltheden, så er forberedelserne til den kommende sæson allerede i gang i hovederne. For der er ingen tvivl om, at det hele klubben kommer på en stor udfordring. Organisatorisk er klubben stærk, men det betyder ikke, at vi bare kan lukke øjnene og fortsætte som vi har gjort hidtil. Vi insisterer på at være en klub der stadig skal levere integrationsindsatser, vi skal stadig have fokus på børne- og ungdomsarbejdet, og der skal stadig være plads til alle der ønsker at spille volleyball uanset niveau. Og nu, skal vi altså også tilbyde volleyball på absolut højeste niveau. Og den udfordring tager vi på os udtaler Claus Bech, der er medlem af bestyrelsen.