Garn på hjul
Korsør
2248 3308
jhp@garnpaahjul.dk

Følg Garn på hjul på Facebook og Instagram

Skøn afstresning med kvalitetsgarn
Strikning og hækling har fået en renæssance. Mestrer man dette oldgamle håndværk, har man mulighed for lave fine og unikke sager til både sig selv og boligen samt værdsatte gaver til familie og venner. Samtidig er det afstressende at fordybe sig i pinde og garn. Hvis man er rutineret, kan man lytte til podcast, en lydbog eller streame en god serie på skærmen, mens man skaber skønhed af garn.

Det kan i høj grad betale sig at arbejde med kvalitetsgarn. Både processen og resultatet bliver mere fornøjeligt, og kvalitetsgarn er netop hvad du finder hos Garn på hjul. Denne garnbutik er en varevogn med markise. Vognen er hyggeligt indrettet med reoler med plads til over 1500 garnnøgler. Garn på hjul har faste holdepladser og kører efter en tour-plan i region Sjælland med udgangspunkt i hjembyen Korsør.

I Korsør holder garnbussen ved Café Vossie på Solens Plads. I Skælskør kan du handle garn ved SuperBrugsen, og i Slagelse kan du møde Garn på hjul på Nytorv.

Garn på hjul deltager også i diverse markeder og events i Korsør, f.eks. en Kreacafe i Kulturhuset og sommerens strikkecamp. Datoer fremgår af hjemmesiden og Facebook, hvor man kan tilmelde sig.

Garn kan (efter aftale) afhentes på Musholmvej 47 i Korsør  eller sendes. 

Garn skal ses og mærkes!
I den mobile garnbutik finder du kvalitetsgarn fra Isager, Karen Noe, Gepard og West Wooly. Der er et bredt udvalg af opskrifter bl.a. fra PetiteKnit og strikkepinde fra Seeknit. Bilen er således indrettet med alt det du behøver til strikning og hækling, og du får kompetent rådgivning til dine projekter uanset om du er begynder eller øvet.

Opskrifterne er særligt udvalgt fra PetiteKnit, Isager og Karen Noe Design. 

Kom ind og bliv inspireret, mærk på garnet – og få personlig og nærværende betjening.

En drøm bliver til virkelighed
Garn på hjul køres af Jane Heber Povlsen, der er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i sundhedsvæsnet siden 1997.

”Efter mine mange år som sygeplejerske, havde jeg brug for at finde nye veje til et arbejdsliv i balance med mig selv og mine interesser. At strikke og hækle er for mig terapi, og det har haft stor betydning for mig i de senere år, hvor stress desværre har ramt mig – som det desværre rammer så mange andre. Strikkeriet har givet tid til fordybelse og det har givet mig ro helt ind i sjælen,” fortæller Jane.

”Da jeg genfandt energien og fik lyst til at starte mit arbejdsliv op igen fik jeg ideen om en garnbutik på hjul. Ideen delte jeg med mine nærmeste og hver eneste gang jeg fortalte om min drøm, blev jeg mødt af positive tilkendegivelser. Så nu er min drøm blevet til virkelighed. I min Mercedes Sprinter har min mand indrettet verdens hyggeligste garnbutik på hjul,” forklarer hun.

 

sølvpartner