Korsør Golfklub
Ørnumvej 8
4220 Korsør
Tlf. 58 37 18 36
golf@korsoergolf.dk

Følg Korsør Golfklub på Facebook

Følg Korsør Golfklub på Instagram

Stedet for både spillere og naturelskere
Korsør Golfklub er kendt som en af Danmarks smukkeste golfbaner beliggende naturskønt med en storslået udsigt fra de fleste af banens huller. Og samtidig ligger klubben bynært og centralt i forhold til motorvejen og Storebæltsbroen.

Hvis du er golfspiller, kender du helt sikkert Korsør Golfklub af omtale. Mange, der er ramt af ”golfitis” – en fornøjelig og hyggelig ”virus” – har som mål at spille i Korsør mindst én gang om året. Både fordi 18-hullers banen og 9-hullers banen på Høneklint er smukke og udfordrende at spille, men også for naturoplevelsen i sig selv.

Det er ikke så få, der besøger Korsør Golfklub og går banen rundt, ikke med en golfkølle i hånden, men alene for at nyde naturen og de skønne omgivelser.

En gammel klub med nye udfordringer
Korsør Golfklub blev startet helt tilbage i 1964 og var den 14. golfklub i Danmark. Siden starten, hvor der i Danmark var en beskeden tilslutning til golfsporten i forhold til i dag, har klubben udviklet sig løbende. De skiftende bestyrelser har lagt mange fritimer i at gøre klubben og dens faciliteter til dem, de er i dag.

Der har været både op- og nedgangstider for Korsør Golfklub i takt med golfsportens skiftende popularitet. For nogle få år siden mente klubben, at det var på side at se på både de spillemæssige og på de blødere værdier i klubben. Og resultatet fremstår i dag som en topmoderne golfklub, der byder spillere og besøgende hjertelig velkommen.

For at en golfklub skal udvikle sig og få succes, er det nødvendigt, at både det spillemæssige, det forretningsmæssige og det sociale liv i klubben fungerer. Og det gør det i Korsør Golfklub i en sådan grad, at hvor golfsporten i resten af landet søger efter medlemmer med lys og lygte, så er medlemstallet og aktiviteterne stødt stigende i Korsør.

Opskriften på klubbens succes
Korsør Golfklub har rundet de første 1.000 medlemmer, men som de siger i golfklubben, så er der altid plads til flere. Det at byde nye golfspillere velkommen og vise dem golfspillets finesser fra grunden, er en af enhver golfklubs største glæder.

Det er en af opskrifterne på den fremgang og den succes, som klubben oplever. Netop at der tages hånd om de nye spillere, så de føler sig hjemme og vil være en aktiv del af klubben. Det er vigtigt at have store turneringer for både unge og ældre og at fejre de forskellige festdage i Korsør sammen med byen. Det er også vigtigt at træne de unge, så de kan deltage i turneringer i andre klubber på eliteniveau. Men i klubbens hverdag er det lige så vigtigt at medlemmerne, nye som gamle, bliver en del af sammenholdet, underordnet hvor få eller hvor mange år, de har spillet, og hvad deres handicap er.

Meget andet end fairway, greens og tee-steder
En moderne golfklub som Korsør Golfklub skal have mere at byde på end en smuk golfbane og mange medlemmer. Og det har golfklubben i Korsør.

Golf Caféen er dér, hvor medlemmer og gæster mødes, både før og efter et spil. Og er du blevet bidt af golfspillet (en risiko ved at besøge Korsør Golfklub), er du nødt til at aflægge et besøg i klubbens såkaldte ProShop for at se på golfudstyr.

Har du en udflugt i tankerne enten for familien, din virksomhed eller for din forening, så er en introduktion til golfspillet en oplagt mulighed.
Alt, hvad der kan tænkes arrangeret omkring golf, natur og samvær, skal du endelig kontakte golfklubben i Korsør om – de står klar til at gøre dine tanker til virkelighed.

 


sølvpartner