Slagelse Kommunes borgmester byder velkommen til Sundhedsugen med disse ord:

Foto: rga

En tur i skoven med løbeklubben, fælles hygge i strikkeklubben eller sang og musik med koret. Fællesskaber og foreningslivet er i høj grad med til at gøre, at vi trives i vores hverdag.

I Slagelse Kommune har vi et rigt foreningsliv, som rigtig mange er en del af, og som vi på ingen måder kan undvære. Desværre er det ikke alle, som finder det lige nemt at gøre noget aktivt sammen med andre. For nogen kan vejen til et fællesskab være svær, og der kan være brug for en hjælpende hånd eller et velment skub til at komme i gang.

I uge 41 sætter vi fokus på sundhed – både vores fysiske og mentale. At gøre noget aktivt, noget meningsfuldt og noget sammen med andre kan i høj grad være med til at forbedre vores mentale sundhed, så vi trives og har det godt i vores hverdag. Tag derfor din nabo eller ven i hånden og oplev nogle af de mange aktiviteter og fællesskaber, som der er rundt omkring i hele kommunen, og som vi sætter ekstra fokus på i Sundhedsugen.

Fællesskaber og aktiviteter findes i uendelig mange former lige fra det veletablerede badmintonhold, en invitation til aftensmad eller en impulsiv cykeltur. Vi håber, du vil lade dig inspirere i programmet – både til selv at prøve et nyt fællesskab eller til at give din gode ven, nabo eller kollega en ny oplevelse.

Vi ønsker alle en rigtig god Sundhedsuge Borgmester Stén Knuth

Du kan se hvilke aktiviteter der foregår i Korsør i det fulde program, som du kan finde her.