Jethoni skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om sommerferien:

Hvis I skulle komme på de kanter, så deltager jeg i Swiss Art Expo i Zürich med dette maleri, (Titel :Rivers of Yellow Gold, mål: 80 x 125, olie på lærred), der vil blive vist frem i det meget kunstinteresserede Schweiz på en kæmpe storskærm i det kulturelle mekka : Zürich hovedbanegård, i perioden 15. – 19. August 2019, hvor der dagligt færdes ca. 80.000 mennesker.

Allerede den kommende lørdag i Danmark, kan I komme til “Kunst i Festen”, når jeg deltager i Slagelse Festuge, som er den største uden for København. Det er 29. juni 2019 kl. 10-15 på Nytorv. Kom til dejlige Vestsjælland til lidt hygge. Måske I går hjem med et kunstværk under armen og/eller en god oplevelse.

Ferie – og hvad så ? Nyhed: Spændende Work-shops for børn og voksne:  Gør en indsats for klima- og miljø og få noget ud af det selv. Upcycling, upload og lav dit eget kunstværk, som du får med hjem. Der præsenteres tre saloner med rejseforedrag. Tilmelding med “Først til mølle”.

Endelig deltager vi i årets Strandfestival, ved Stillinge Strand, som er Vestsjællands bedste. Det er i week-enden 3.-4. august, hvor vi står sammen med Næsby Strand Vinlaug, som i flydende form serverer forfriskende liflige druer fra vor lokale vinmark til kunsten min, som kan blive din.

Hav det godt, god ferie og jeg håber vi ses i løbet af sommeren, hvor Galleri-Jethoni.dk som altid holder åbent 24SYV efter aftale for kunstkig og salon. Måske I ønsker at booke et foredrag eller en kunstudstilling ?

Del på sociale medier