Sofakompagniet har stor succes med deres moderne møbler i retrodesign i både ind- og udland. Bag successen står Cathrine og Christian Rudolph, der driver firmaet fra Korsør.

Virksomhedsejerne deler ud af deres succes og bakker det lokale idrætsliv op via støtte og sponsorater. Det er bl.a. kommet Korsør Golfklub, Korsør Atletik & Motion og Volleyklubben Vestsjælland til gode.

Senest har firmaet sponsoreret en ny boldmaskine til Korsør Badminton Klub og opfyldt et af klubbens store ønsker. Badmintonklubben har mange ungdomsspillere, hvoraf en hel del er begyndere, der i starten har et ekstra behov for trænernes hjælp til at få teknikken på plads.

”Med denne kan vi sætte flere spillere i gang på en bane med hjælp af boldmaskinen, så vi har mere tid til de unge, som kræver lidt ekstra støtte/vejledning”, siger Kent Andersen fra Korsør Badminton Klub.

Den nye boldmaskine vil være til stor hjælp i træningen – også på de øvede hold: ”På det øvede hold kan vi sætte ind med ekstra træning/slagøvelser hos den enkelte spiller samt få styrket benarbejde og teknik”.

På besøg hos Korsør Badminton Klub fik Christian Rudolph selv prøvet den nye boldmaskine, som hans virksomhed har sponsoreret.
På besøg hos Korsør Badminton Klub fik Christian Rudolph selv prøvet den nye boldmaskine, som hans virksomhed har sponsoreret.