Comwell Korsør har fået ny restaurant- og køkkenchef. Martin Castillo og Kim Friis har begge mange års erfaring inden for branchen og er kendte for deres høje vin- og gastronomikompetencer.

De har tidligere arbejdet sammen på en af Vestsjællands bedste restauranter og skal nu i samarbejde bidrage til at øge standarden på både service, vinudvalg og smagsoplevelse på Comwell Korsør.

Regionaldirektør Michael Lauritsen udtaler: ”Vi vil i endnu højere grad end tidligere fokusere på ”Smagen af Sjællands Vestkyst”, hvor vi overvejende bruger lokalt dyrkede og producerede fødevarer. Hertil kommer en naturlig styrkelse af både vores bæredygtige og sundhedsmæssige profil. Dette vil komme både vores business-, konference- og spagæster til gode.”

Martin Castillo er den nye restaurantchef på Comwell Korsør. Han har bl.a. erfaring som tjener på Nimb, Grand Park Korsør, som selvstændig på Skovhuset i Korsør og Cafe Stranden i København og senest som restaurantchef på Støvlet Katrines Hus i Sorø.

Kim Friis er ny køkkenchef og har tidligere været kok på bl.a. Restaurant Birkedahl og Mazzolis på Nimb. Han har fem års erfaring som køkkenchef fra Støvlet Katrines Hus og har senest været ansat som souschef på Restaurant Retour.

Martin Castillo (tv.) og Kim Friis (th.)
Martin Castillo (tv.) og Kim Friis (th.)