Rolf Meegdes har stået i spidsen for VK Vestsjællands bedste herrehold i snart fire sæsoner og var inden da en bærende kraft på holdet som spiller, der var med til at rykke holdet op i Volleyligaen. Her har holdet nu huseret i snart otte sæsoner, og Rolf har i år formået at føre holdet længere i turneringen end nogensinde før. Men efter denne sæson er det slut, da de mange aften- og weekendtimer i hallen nu skal bruges hjemme, hvor familien kalder.

Rolf Meegdes udtaler:

“Jeg vil gerne bruge mere tid med min familie, da det er svært at balancere livet som far til to børn på under to år, når man samtidig skal i hallen i aftentimerne fire gange om ugen og til kamp hver weekend. Det er hverken godt for min familie eller for ligaholdet på længere sigt.
Jeg vil gerne takke klubben for muligheden samt takke for samarbejdet til mine mange hjælpere og spillere gennem årene. Der skal også lyde et stort tak til alle dem, som har heppet i hallen og hjulpet til med et fantastisk set up til Ligafredag og rundt omkring holdet.”

Rolf stopper dog ikke sit virke helt i VK Vestsjælland, da han stadig vil varetage sin rolle som sportschef i klubben.

Formand for VK Vestsjælland, Daniel Gordon, udtaler:

“Vi har været rigtig glade for Rolfs indsats som træner med hans flotte resultater med H1 og klubben generelt. Jeg er taknemmelig for hans arbejde og er glad for, at han fortsætter i klubben i hans anden rolle som sportschef. Klubben og bestyrelsen har selvfølgelig fuld forståelse for Rolfs beslutning, og vi takker hans familie for lån af deres mand og far de mange aftener og weekender.”

Rollen som træner er dog ikke slut endnu, da der venter en uhyre spændende afslutning på indeværende sæson, hvor herreholdet for første gang nogensinde har spillet sig i semifinalen i Volleyligaen. Som træner har Rolf vundet to bronzemedaljer og en sølvmedalje med holdet i Pokalturneringen, og nu er man altså i gang med at skrive endnu et historisk kapitel i den store VKV-bog, som forhåbentlig kan ende lykkeligt med en medalje om halsen på den afgående træner og hans mandskab.

Foto: Patrick Dufrêche