Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2016-01-14 til 2016-01-20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk

SPRITBILISTER
Politiet fik tirsdag klokken 16.20 en anmeldelse om, at to mænd havde været oppe at toppes på Motalavej i Korsør. Da betjentene kort efter ankom til stedet, sad der er 46-årig mand i en opgang, og han blødte fra et par småskrammer i ansigtet. Efter en kort afhøring blev den 46-årige kørt til behandling for sine knubs på skadestuen.

Nogenlunde samtidig henvendte den anden deltager i tumulten sig på politistationen i Slagelse. Det var en 40-årig mand, som også bor i området, og på baggrund af deres forklaringer blev den 40-årige anholdt klokken 16.50 og sigtet for vold. Han blev afhørt på politistationen, inden han blev løsladt igen klokken 18.50.

Tirsdag klokken 11.06 blev en 45-årig kvinde anholdt på en adresse i Korsør, hvor der også blev fundet en stor mængde skunkplanter – svarende til omkring 17 kg. marihuana. Kvinden bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved retten i Næstved med henblik på varetægtsfængsling.


KORSØR: Kastede sten efter brandbiler
Brandvæsenet blev fredag klokken 21.23 tilkaldt til Motalavej i Korsør, da nogle beboere havde anmeldt, at unge mænd havde sat ild til nogle reklamer, der hang i en opgang på Motalavej. Men da brandfolkene nåede frem, blev de mødt med stenkast. Politiet var på stedet med flere patruljer og fik ro på. Sagen efterforskers, men der er endnu ikke er nogen anholdt i sagen. Politiet hører gerne fra vidner.

KORSØR: Standset med stjålne nummerplader på bilen
Lørdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at der kørte en bil omkring i Korsør, hvor nummerpladerne ikke passede. En politipatrulje standsede bilen, en VW Transporter, på Teilmanns Alle, og nummerpladerne viste sig ganske rigtigt at være stjålet den 7. januar fra en bil i Brovst.

Føreren var en 42-Ârig mand fra byen, og han havde ikke noget kørekort. Den 42-Ârige blev sigtet for tyveri af nummerplader, for kørsel uden førerret og for at køre i en uindregistreret bil uden den lovpligtige ansvarsforsikring, og VW’en blev parkeret på  stedet.

Søndag fik politiet endnu et tip om, at VW’en nu var væk fra stedet, og at en anden Transporter, der holdt parkeret i nærheden, manglede nummerpladerne. Politiet kørte forbi den 42-åriges bopæl, og i nærheden holdt VW’en parkeret med en enkelt stjålet nummerplade foran. Den 42-årige blev kontaktet og da han låste bilen op, lå den anden nummerplade i varerummet. Den 42-årige blev derfor en gang til sigtet for tyveri af nummerplader.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Sylowsvej Sejlbåd Søndag 10.01.2016 klokken 10.00 – lørdag 16.01.2016 klokken 14.00 Redningsveste, polermaskine, skruemaskine, værktøjskasse med diverse håndværktøjer

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Motalavej Fredag klokken 11.14 – 11.44 23 køretøjer kontrolleret – ingen sager