Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2024/04/15 til 2024/04/23.

KORSØR: Uden hjelm modsat køreretning
I forbindelse med en almindelig patruljering fik to betjente i går klokken 15.37 øje på en knallertkører, der kom kørende på fortovet på Egernsundvej i Korsør uden hjelm og modsat køreretningen. Kort efter fandt betjentene frem til knallertkøreren, der var stået af knallerten og stod ved siden af den. Men da politiet holdt ind for at tale med ham, stak han af. Der gik dog ikke længe, før han blev løbet op af patruljen. Knallertkøreren, der er en 21-årig mand, blev sigtet for alle færdselsovertrædelserne.

KORSØR: Varetægtsfængslet efter knivstikkeri
En 29-årig mand fra Korsør blev lørdag eftermiddag overfaldet af en anden mand, som gav ham et knivstik i låret. Det skete på Motalavej i Korsør. Den 29-årige blev behandlet på sygehuset, men blev udskrevet senere lørdag. Politiet fandt frem til en 22-årig mand fra Nyborg, som blev anholdt klokken 16.49 og sigtet for kvalificeret vold. Den 22-årige blev fremstillet i grundlovsforhør søndag og varetægtsfængslet frem til den 8. maj.

KORSØR: Kaldte betjente for upassende ting
Et par politibetjente patruljerede i går ved middagstid på Motalavej i Korsør. Her stødte de på en lille gruppe unge, som betjentene gerne ville tale nærmere med. En 23-årig mand havde dog en temmelig dårlig og provokerende attitude, og kaldte på et tidspunkt betjentene for upassende ting. Han blev derfor udstyret med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Kl. 13.42 – 18.50 5008 128 90 km/t 130 km/t 8 klip