Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2024/03/18 til 2024/03/26.

KORSØR: 17-årig fik knallerten konfiskeret
Færdselspolitiet standsede mandag klokken 8.05 en 17-årig mand fra Korsør, der kom kørende på knallert på Norvangen. Det gik lidt hurtigt, og knallerten blev derfor taget med til kontrol på politistationen i Vordingborg. Her viste en måling på rullefeltet, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt, så den 17-årig blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Da det var anden gang, han blev nuppet på en ulovlig knallert, blev knallerten konfiskeret.

KORSØR: Fuskede sig gennem betalingsanlægget
En 20-årig mand fra Vejle blev tirsdag aften sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om “tilsnigelse af adgang”. Tilsnigelse er meget præcist, for en bilist, der var på vej gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen bemærkede en anden bil, der kørte endda meget tæt bagved. Det var så tæt, at han lykkedes med at snige gennem anlægget uden at betale, da bommen gik op for den første bilist. Han opdagede, at nummerpladerne var dækket med plastik, men på den bageste var plastikken flagret løs, så man kunne se registreringsnummeret alligevel. Bilisten anmeldte fupnummeret til politiet, der lidt senere fik kontakt til den 20-årige, som erkendte forseelsen.

KORSØR: Påvirket mand fik bilen beslaglagt
Onsdag klokken 0.45 standsede politiet en 34-årig mand fra Slagelse på Elme Allé i Korsør. En narkometertest gav udslag for kokain, og han virkede desuden påvirket af alkohol. Derfor blev han anholdt klokken 0.55 og sigtet for spiritus- og narkokørsel, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Den 34-årige var flere gange tidligere blevet sigtet for at køre uden kørekort, så hans bil blev beslaglagt på stedet.

KORSØR: Sigtet for at overtræde maskeringsforbud
I forbindelse med en anden sag var politiet fredag aften på Fasanstien i Korsør, hvor der var flere personer samlet. Et par af de tilstedeværende ville ikke umiddelbart rette sig efter politiets anvisninger, men forlod dog stedet kort efter. En 23-årig mand havde maskeret sig og skjult mund og næse, og han ville ikke fjerne maskeringen, så politiet kunne se ham. Derfor blev den 23-årige sigtet for at overtræde straffelovens bestemmelser om maskeringsforbud.

KORSØR: Stjal fire pakker chokolade
Politiet fik lørdag en anmeldelse fra et supermarked i Korsør, hvor personalet tilbageholdt en kvinde, der havde stjålet varer. Det var en 48-årig kvinde fra byen, og da hun gik gennem kassen, gik tyverialarmen. Det viste sig, hun havde tre Snickers og en pakke Ferrero Rocher, som hun ikke havde betalt for. Den 48-årige blev anholdt klokken 12.10 og taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Hun blev løsladt igen klokken 14.10.

KORSØR: Uden kørekort – og nu uden bil
Politiet standsede fredag klokken 11.18 en 36-årig mand fra Korsør, der kom kørende ad Jens Baggesens Gade i Korsør. Den 36-årige viste sig imidlertid at være frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da det var tredje gang, den 36-årige blev sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Hulbyvej Søndag klokken 15.11-19.15 Højtaler, pengeskab og lampe  

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Halsskovvej Tirsdag klokken 19.15-20.15 Bestilt færdselskontrol: Ingen sager
Korsør Slagelse Landevej Tirsdag klokken 20.30-21.00 En blev målt til at køre 110 km/t, hvor man højst må køre 80 km/t, og det giver et klip i kørekortet
Korsør Norbrinken Mandag klokken7.00-10.30 Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen og en knallertkører blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Fredag klokken 10.37-16.20 8791 71 110 km/t 137 km/t
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 13.31-19.20 5536 217 90 km/t 148 km/t 13 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 07.52-13.30 7077 151 110 km/t 146 km/t