Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet Okt 02, 2017 til Okt 10, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport. 

SPRITBILISTER
Der har de seneste dage været flere ældre kvinder fra politikredsen, som har været udsat for en speciel form for tricktyveri. De bliver ringet op af en ung mand, som udgiver sig for at være deres oldebarn eller barnebarn, og som spørger, om han kan låne et større beløb. I går skete det igen  for to kvinder på 87 og 92 år fra hhv. Sorø og Korsør. Heldigvis fattede begge kvinder mistanke, inden de udleverede penge. Politiet opfordrer til, at man taler med sine ældre familiemedlemmer om at være opmærksom, hvis de kommer ud for noget lignende.

HÆNDELSER

KORSØR: 93-årig kvinde udsat for groft tricktyveri

I tirsdags klokken 11 blev en 93-årig kvinde udsat  for et tricktyveri af en ukendt mand, der udgav sig for at være kvindens  oldebarn. Manden ringede til kvinden og sagde, at han var hendes  oldebarn, og spurgte om han kunne låne penge til  en bil. Lidt senere mødte han op på kvindens adresse på Fasanstien i  Korsør og fik en kuvert med penge af den 93-årige.  Han beskrives som  ca. 25 år, spinkel, hvid hudfarve, lyst kort hår, talte dansk og var  iført en kort mørk jakke og mørke bukser. Politiet  hører meget gerne fra vidner, der kan have set noget eller har  oplysninger til sagen.

SORØ: Mand død i arbejdsulykke

Politiet  fik onsdag klokken 16.42 en anmeldelse om, at en mand var forsvundet  fra et gravearbejde i forbindelse med kloakering på Skjalm Hvidesvej i  Sorø. Da en patrulje  kom til stedet, viste det sig desværre ret hurtigt, at manden – en  57-årig mand fra Slagelse – var blevet begravet under jord, og da han  blev gr avet fri, var det for sent, og han var død. Arbejdstilsynet blev  underrettet, men det er stadig for tidligt at sige  noget om årsagen til ulykken.

KORSØR: Tyveri og hærværk på campingplads

Campingpladsen ved Korsør Lystskov har i en periode  været plaget af tyveri og hærværk. Fredag klokken 10.43 lykkedes det at  tilbageholde to personer med en mere end almindelig mistænkelig adfærd.  Anmelder opdagede to personer på en lille  lukket plads med kun en udkørsel og spærrede udkørslen med sin egen  bil. De to personer – begge fra Slagelse-området – stod med en boltsaks  og andet værktøj, og da de opdagede, de ikke kunne køre fra stedet, gik  de til fods. De blev dog hurtigt standset af  en patrulje, og de blev efterfølgende sigtet for forsøg på tyveri.

En 22-årig mand fra Slagelse kom fredag eftermiddag  kl. 14.37 kørende ad Korsørvej, da han blev standset af politiet.  Manden, der var påvirket af stoffer, blev anholdt og sigtet for kørsel i  påvirket tilstand.

Søndag kl. 17.38 kom en 19-årige mand fra Korsør  kørende ad Tårnborgvej i Korsør, da han blev standset af politiet. En  narkometertest viste positiv for cannabis og kokain, og den 19-årige  mand blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket  tilstand.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Fasanhaven Lejlighed Mandag klokken 11.30-21 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Tårnborgvej Søndag kl. 17.20 – 17.35 Én sigtelse for kørsel i påvirket tilstand

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Storebæltsbroerne Søndag kl. 07.50 – 13.45 ATK 5624 526 110 km/t 162 km/t 12 klip