Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2016-02-16 til 2016-02-24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk

SPRITBILISTER
En 22-årig mand blev onsdag formiddag sigtet for salg af stoffer. Det skete, efter at betjente fra politiets specialpatrulje havde fået et tip om, at der var ulovlig stoffer på en ejendom lidt uden for Korsør. Politiet fandt tre gram amfetamin, fem joints, 11 klumper hash på i alt 8,7 gram og en peberspray. Den 22-årige blev sigtet efter bestemmelserne i lov om euforiserende stoffer.

HÆNDELSER

KORSØR: Kørte over Storebælt uden at betale
Torsdag klokken 14.33 fik politiet en anmeldelse fra betalingsanlægget ved Storebælt om, at en bil var kørt gennem anlægget uden at betale broafgiften. Bilen, en Toyota Picnic kørte af Vestmotorvejen ved Slagelse og blev standset ved Stop 39 i Slagelse. Føreren var en 21-årig mand fra København, som ikke havde noget kørekort. Den 21-årige blev derfor anholdt klokken 14.53 og sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at have “tilsneget sig adgang uden at betale”. Efter afhøring på politistationen i Slagelse blev den 21-årige løsladt igen.

KORSØR: Sigtet for salg af stoffer
En 22-årig mand blev onsdag formiddag sigtet for salg af stoffer. Det skete, efter at betjente fra politiets specialpatrulje havde fået et tip om, at der var ulovlig stoffer på en ejendom lidt uden for Korsør. Politiet fandt tre gram amfetamin, fem joints, 11 klumper hash på i alt 8,7 gram og en peberspray. Den 22-årige blev sigtet efter bestemmelserne i lov om euforiserende stoffer.En 26-årig mand, der også var på stedet, havde 0,9 gram amfetamin og 2,1 gram hash og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Tårnborgvej Hus Fredag klokken 10-14.30 55″ tv og et musikanlæg af ukendt mærke

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Skovvej Fredag klokken 10.58-16.30 ATK 910 106 50 km/t 83 km/t Bestilt færdselskontrol: 14 klip