Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2016-01-28 til 2016-02-05.

Bemærk, det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmÊrksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk.

 
SPRITBILISTER Lørdag klokken 00.23 standsede politiet en 20-årig mand fra Korsør på Halsskovvej i Korsør. Den 20-årige viste sig at have en promille, der var væsentligt højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Man fandt desuden også 0,2 g amfetamin på den unge mand, hvorefter han blev narkometertestet som også viste sig positiv. Han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Politiet standsede lørdag klokken 9.52 en bil på Caspar Brands Plads i Korsør. Bilen blev ført af en 40-årig mand fra København. Betjentene skønnede manden påvirket, og en narkometertest viste sig da også positiv. Manden erkendte også, at han i løbet af natten havde indtaget amfetamin. Desuden blev det konstateret, at manden havde fået sit kørekort administrativt inddraget. Den 40-årige blev herefter anholdt, sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret.

 
KORSØR: 51,2 gram hash og ulovlige knive Under patrulje lagde betjentene mærke til en bil der holdt parkeret ved krydset Egersundsvej/Motalavej i Korsør. I bilen sad tre unge mænd samt en ung kvinde. Betjentene rettede henvendelse til personerne i bilen, som forklarede, at de kom fra Slagelse og blot var ude og køre en tur. Personerne i bilen virkede nervøse og betjentene valgte derfor, at undersøge bilen og visiterer personerne. Ved visitationen og undersøgelsen af bilen fandt politiet 51,2 gram hash og to ulovlige knive samt et knojern. En 16-årig ung mand fra Skælskør blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og overtrædelse af våbenloven. En 20-årig mand fra Slagelse blev ligeledes sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 
KORSØR: Fandt taske med gevær og amfetamin Torsdag klokken 8.29 fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde fundet en taske på en p-plads på Tårnborgvej i Korsør, og at der lå en maskinpistol i tasken. Helt så galt var det ikke, for det viste sig, at der var tale om et hardball-gevær. Til gengæld lå der også to poser hvid pulver i tasken, og da politiet undersøgte pulveret, var det amfetamin. Ud over en enkelt sko og andre småting lå der også et betalingskort i tasken, og på den baggrund henvendte sig politiet sig til kortholderen. Det var en 26-årig mand fra Korsør, og efter politiets undersøgelser blev han anholdt klokken 14.30 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af narkotika. Ved en efterfølgende ransagning af den 26-Âriges bolig blev der fundet 0,4 gram amfetamin, et gram hash – og makkeren til den sko, der blev fundet i tasken. Den 26-årige blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 18.20.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Broholmvej Hus Lørdag den 23. jan 2016 – Lørdag den 30. jan 2016 Intet stjålet
Korsør Motalavej Lejlighed Fredag klokken 18.20 Ikke gjort op, hvad der er stjålet