Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 13-20. juli 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk

HÆNDELSER

KORSØR: Bedrageri på hotel
Comwell hotel i Korsør fik de fredag besøg af to af den slags gæster, som ingen hoteller ønsker sig: Gæster, der ikke betaler. Det var to mænd på henholdsvis 27 og 28 år, der torsdag bookede et ophold fra fredag 15. juli til onsdag den 20. juli. Allerede lørdag aften fattede hotellet dog mistanke, da en af gæsterne oplyste sin bopæl som værende en adresse i Slagelse, hvorfra der tidligere er bestilt ophold, der ikke har været dækning for. Da hotellet undersøgte betalingen, viste det sig da også, at der var brugt et kreditkort uden dækning. På daværende tidspunkt løb den samlede regning allerede op i et anseeligt beløb, da gæsterne også havde fået udgifter til forplejning det første døgn skrevet på værelsesregningen. Derfor blev politiet tilkaldt lørdag klokken 17.33, og de to herrer er nu forvist fra hotellet, og den ene kan se frem til en sigtelse for bedrageri efter straffelovens §279.

KORSØR: Uorden i nattelivet
Der blev kastet med skilte, borde og stole foran Café Bagergaarden i Korsør lørdag nat. Seks til otte unge mennesker var i klammeri, og da politiet ankom klokken 22.48, måtte to unge mænd anholdes. Den ene – en 23-årig lokal mand – nægtede at oplyse navn, adresse og fødselsdato, og han nægtede endda at lade sig anholde uden kamp. Han endte dog med at blive anholdt alligevel, og under visitationen viste det sig, at han havde 1,5 gram kokain på sig. Den anden – en 19-årig lokal mand – blev så frustreret over kammeratens anholdelse, at han nægtede at forlade området og foreslog en slåskamp med politiet i stedet. Der blev ingen slåskamp, men han blev anholdt, og de to unge mænd blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 6.25-8.30 ATK 1356 220 110 km/t 178 km/t Tre klip og fire betingede frakendelser