Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 10-18. maj 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk

 

KORSØR: Uden kørekort i sportsvogn
I går klokken 16.51 kom en 26-årig mand fra København kørende ad Vestmotorvejen ved Korsør i en gul sportsvogn, da han blev standset af politiet. Det viste sig, at han dels var frakendt førerretten, og dels var eftersøgt til fogedretten i København. Derfor blev han sigtet efter færdselsloven og anholdt.Med venlig hilsen

KORSØR: 17-årig standset i bil – sigtet for kørsel uden førerret
Torsdag klokken 18.26 bemærkede en politipatrulje en bil på Tårnborgvej i Korsør, og betjentene besluttede sig rutinemæssigt for at tjekke den. Det var føreren ikke indstillet på, og med politiet i hælene fortsatte hen ad Motalavej, men på et tidspunkt mistede politiet bilen af syne. Den blev imidlertid set igen kort efter ved banegården i Korsør, og føreren – der var en kun 17-årig fyr fra Korsør – blev sammen med en passager, en 18-årig mand fra Ringe, anholdt klokken 18.39 og taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Den 17-årige blev sigtet for kørsel uden førerret, og de blev begge løsladt igen umiddelbart efter klokken 20.

KORSØR: Knallertkontrol flere steder i byen – tre beslaglæggelser
Politiet har de seneste dage fået flere opringninger fra borgere, der fortalte, at der på flere veje i Korsør blev på kørt knallert på en meget generende måde. Derfor havde politiet i går eftermiddags flere knallertkontroller i Korsør: På Strandvej fik politiet øje på en knallertkører, som de bad standse. Det ville han imidlertid ikke og kørte i stedet væk. Betjentene kørte efter, og et stykke derfra efterlod knallertkøreren sin knallert og løb væk. Knallerten står nu på Slagelse politistation. På Engvej blev en 16-årig dreng standset, da han kom kørende på en ulovlig knallert. Han blev sigtet efter færdselsloven, og knallerten blev kørt til Slagelse politistation. På Motalavej standsede en af politiets cykelpatruljer en 22-årig mand, der kørte på en motorcross. Han havde ingen styrthjelm og havde ingen papirer på køretøjet, ligesom der heller ikke var nummerplader på. Så han blev sigtet efter færdselsloven, og crosseren blev beslaglagt. Politiet fortsætter indsatsen de nærmeste dage.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Motalavej Klokken 19.30-20 En blev sigtet for at køre uden at have spændt sikkerhedsselen