Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2016-04-20 til 2016-04-27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-korsoer.dk

SPRITBILISTER
På Kildehusvej i Skælskør stoppede politiet fredag klokken 20.40 en 47-årig mand fra Korsør, da han kom kørende i bil i temmelig spirituspåvirket tilstand.

Onsdag klokken 14.10 standsede politiet en 28-årig mand fra Korsør på Kongebroen i Korsør. En narkometertest viste, at den 28-årige var påvirket af cannabis, kørte uden sikkerhedssele, var frakendt kørekortet samt i besiddelse af ulovlig kniv. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, overtrædelse af færdselsloven og våbenloven.

Tirsdag klokken 16.12 standsede politiet en 40-årig mand fra Korsør, der slingrede af sted på Vestmotorvejen ved Slagelse. En alkometertest viste, at den 40-årige havde en promille, der var en del højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Fire unge mænd sigtet for biltyveri
I nat lidt efter midnat var en politipatrulje kørt ud for at lede efter en mulig spiritusbilist, som en borger set køre ved Korsør. Imidlertid kunne betjenten ikke få øje på bilen, så de kørte rundt i området for at lede efter den. Ved en benzintank på Storebæltsvej lagde de mærke til en sort Golf VW, hvor der sad fire unge mænd. Betjentene tjekkede nummerpladerne og det viste sig, at den var stjålet fra en adresse i Maribo i sidste uge. De fire unge mænd på 16, 18, 21 og 21 år fra hhv. Korsør, Næstved, Helsingør og Bjur i Sverige blev anholdt og sigtet for biltyveri. Politiet fandt desuden flere ting i bilen, som kunne tyde på, at de stammede fra indbrud. Det er politiet lige nu ved at undersøge nærmere.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Rugvej Hus Tirsdag klokken 4.15-19.30 Tv af ukendt mærke, to iPads og kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Broholmvej Klokken 12.45-13.20 Bestilt færdselskontrol: to sigtet for at køre hurtigere end den tilladte hastighed
Korsør Tårnborgvej Klokken 13.25-14.10 Målrettet færdselskontrol: en sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, kørsel i frakendelsestiden, kørsel uden sikkerhedssele og våbenloven

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Slagelse Landevej, Ormeslev Klokken 5.50-11.50 ATK Bestilt færdselskontrol 1080 64 60 km/t 92 km/t Fem klip