Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2016-04-10 til 2016-04-13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk

SPRITBILISTER
Tirsdag klokken 12.40 standsede politiet en 49-årig mand fra Korsør på Guldborgvej ved Sakskøbing. En alkometertest viste, at den 49-årige havde en promille, der var lidt højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 40-årig mand fra Odense blev onsdag klokken 0.40 standset på Vestmotorvejen ved afkørsel 42 ved Korsør. En narkometertest gav udslag for kokain og amfetamin, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Tirsdag klokken 1.20 tjekkede en politipatrulje en bil, der holdt med motoren i gang på Korsør Lystskov i Korsør. Ved rattet sad en 19-årig mand fra Korsør, og der lugtede af hash fra bilen. En narkometertest gav udslag for cannabis, og den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Kørte gennem betalingsanlægget ved Storebælt uden at betale
Tirsdag klokken 16 fik politiet en anmeldelse om, at to biler var kørt gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen uden at betale, og kort efter kom endnu en anmeldelse fra en trafikant om, at der holdt to udenlandske biler på Slagelse Landevej, som passede på signalementet fra broen. Politiet standsede den ene på Omfartsvejen, mens den anden forsvandt. Det var en tysk indregistreret bil med to mænd og en kvinde fra Rumænien, og de blev anholdt klokken 17.30 og taget med til politistationen i Slagelse. Føreren af bilen, en 45-årig mand, blev sigtet for at have kørt over broen uden at betale, og efter at han havde fået et bødeforelæg, blev de alle tre løsladt igen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Stottsvej Hus Mandag klokken 12 – tirsdag klokken 12 Køkkenelementer af mærket Svane med sorte låger og byggematerialer