Fra 1. juli kan man hoppe i bassinet for kun 30 kr., når man besøger svømmehallen i enten Slagelse eller Korsør. Prisen bliver ens for børn, voksne og pensionister, og billetten gælder også til varmvandsbassinet i Slagelse, som hidtil har kostet ekstra. Det fortæller Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Slagelse Svømmehal”Som en del af svømmehallernes nye strategi indfører vi en superenkel prisstruktur, samtidig med at vi sænker prisen, så alle kan være med. På den måde håber vi at kunne lokke nogle flere kunder til”, fortæller lederen af svømmehallerne Jimmie Bjørch.

I 2016 begyndte det at gå ned ad bakke med indtjeningen i kommunens to svømmehaller, og det fik i efteråret byrådet til at hæve priserne. Indgrebet virkede ikke, så nu går man den modsatte vej.

”Vi kunne se, at det gik den helt gale vej med besøgstallet, så nu investerer vi i at få vendt udviklingen. Vi har jo en idrætspolitik i kommunen, som sigter mod at få flere til at dyrke sport, og en tur i svømmehallen for hele familien er en sund og sjov fritidsaktivitet”, siger formanden for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen (I).

Den mere simple prisstruktur betyder også, at måneds- og halvårskort afskaffes bortset fra personlige halvårskort til morgensvømmere og til pensionister i særlig svømmetid. Til gengæld bliver det billigere at benytte 10-turskort, som fremover kommer til at koste 260 kr. For voksne er der tale om en besparelse på 44 kr.

Kunder, der har købt et måneds- eller halvsårskort til gammel pris, bliver ikke snydt for prisnedsættelsen. Når de møder op i billetsalget, kan de få forlænget deres kort, så det svarer til de nye priser.