Det bliver en helt særlig oplevelse, når Kongegaarden inviterer til Pianistgalla i den smukke, intime koncertsal med egnens bedste Steinwayflygel torsdag 30. maj kl. 18.
Det stærke program omfatter klassiske klaverværker opført af hele tre talentfulde pianister fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums kandidatklasse.
Formatet er fyraftenskoncert (75 minutter) og den fair billetpris inkluderer et glas vin i selskab med musikerne efter koncerten. Har man tid og lyst omfatter billetten også en gratis omvisning i den aktuelle kunstudstilling DOUBLE kl. 17.15.

LINE-UP:

KEI SOLVANG (f. 2002 i Japan). Flyttede til Norge, da hun var fem år gammel og blev i 2017 optaget på Grieg Akademiets Unge Talenter og fortsatte i 2018-2022 hos Prof. Jiri Hlinka Piano Academy. Studerer aktuelt på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Prof. Jens Elvekjær som hovedmentor. Kei Solvang har modtaget priser både nationalt og internationalt og optræder jævnligt ved koncerter i Norge og Danmark.
Koncertprogram:
Johann Sebastian Bach (1685-1750): Partita nr. 2 i c mol
Edvard Grieg (1843-1907): Agitato EG 106 + I Dovregubbens hall (fra Peer Gynt Suite nr.1) + Bryllupsdag på Troldhaugen.

Kei Solvang – pressefoto

STEFAN MACOVEI (f. 1999 i Nicosia) er uddannet fra National Academy of Music “Gheorghe Dima” i Cluj-Napoca, Rumænien og Accademia del Ridotto i Italien. Siden 2023 har han studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos prof. Marianna Shirinyan. Han har spillet koncerter i en række lande og har vundet adskillige nationale og internationale priser ved konkurrencer som bl.a. omfatter Irina Șatchi i Râmnicu-Vâlcea, PianoTalent i Milano, Tadini i Lovere og Valsesia Musica i Varallo.
Koncertprogram:
Etudes af Claude Debussy.
Etude for klaver nr. 6 : Pour les huits doigts
Etude for klaver nr. 4 : Pour les sixtes
Etude for klaver nr. 2 : Pour les tierces
Etude for klaver nr. 9 : Pour les notes répétées
Etude for klaver nr. 7 : Pour les degrés chromatiques
Etude for klaver nr. 5 : Pour les octaves
Etude for klaver nr. 12 : Pour les accords

Stefan Macovei – Pressefoto

YLIN WU (2002 f. i Kina). Begyndte allerede at spille klaver som treårig og tog til Polen som tretten-årig for at studere hos Dr. Radosław Sobczak. I 2019 blev hun optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos pianisten og komponisten Niklas Sivelöv og samtidig studerede kammermusik hos den tyske pianist Marie-Luise Bodendorff. Har spillet talrige koncerter i ind- og udland.
Koncertprogram
Franz Joseph Haydn (1732-1809)
Piano Sonata in E-Flat Major, Hob.XVI No.52
Alexander Scriabin (1872-1915)
Piano Sonata No. 4 in F-Sharp major, Op. 30

Yikin Wu – Pressefoto

Bestil billetter her:

https://kongegaarden.dk/arrangement/pianistgalla-tre-talentfulde-pianister