“Kom maj du søde milde” er overskriften og titlen på maj måneds spændende udstilling i Galleri Jethoni Plus, som har fået en god start på det fine gamle torv i Korsør.
Fredag den 10. maj kl. 14,00 – 15,30 inviteres til Fernisering, hvor du kan møde de tre nye gæstekunstnere, som det er lykkedes at få til Vestsjælland:

Gigi Gigja fra København, Ulla Gerhardt fra Allerød og Lina Murel Jardorf fra Allerød. Vikingekunstner Anja Christensen fra Stenløse er også fortsat med.
Gigi Gigja fortrækker at male olie på lærred, og helst så realistisk som muligt.
Hun får sin inspiration fra naturen, sine omgivelser og mange rejser især Afrika.
I hendes malerier forsøger hun at skildre de mennesker hun har mødt, og det rige dyreliv hun har set.
Gigi vælger sine motiver med stor omhu, nogle gange vælger hun at gå helt tæt på motivet, forstørre det op, så man lægger mærke til detaljer i motivet man ikke har bemærket før.
Det plejer at være os der betragter dyrene, men i hendes værker har hun forsøgt at vende det om, så det er dyrene der betragter os.

Lina Murel Jardorf har været kunstnerinde i hele sit liv og har udstillet og solgt sin unikke kunst i over 35 år fra USA til Tahiti. Alle værker er lavet i Danmark
på Æbleblomst gård i Allerød. Skulpturer i stentøjs keramik og bronze og patineret i de smukkeste sorte, grønne og blå nuancer.
Al Linas kunst er om vores smukke moder jord som en beskytter af dyr, fugle og insekter. Hun er kendt for de mange lag og materialer fra naturen, de
massive unika bronzerne er både kvinder, par, men også fine heste, og mange kender de fine hjertekloder som også er i massiv bronze. Og der laves kun en af hver, så hvis man vil have noget unikt, som ikke nogen andre har, er det i Galleri Jethoni Plus man skal tage til, stedet hvor man dyrker det unikke,

Ulla Gerhardt er autodidakt, dvs. selvlært og har mange års erfaring som kunstner. Hun maler bl.a. glade blomsterpiger i glade farver. Valmuer og andre blomster bliver også malet med stor glæde.
Hun er medlem af DragørGruppen, Kunstnersammenslutningen K21 og BorupKunst og har udstillet mange steder bl.a. i Sverige.
Det er første gang Ulla udstiller i Korsør og hus glæder sig til at udstille i Galleri Jethoni Plus som gæstekunstner.

Herudover kan du fortsat møde galleriets faste kunstnere, keramikeren Anja Buur fra Dalmose, multikunstneren Gitte Gaul fra Korsør, billedkunstneren Stella Elkjær fra Gørlev og pyramidekunstneren Jethoni fra Svenstrup. Du kan få en snak med dem alle, ligesom de præsenterer deres kunst kort på den snart berømte ”kunstrunde” i Galleri Jethoni Plus.

Galleriet er også med i ”Kunst i Pinsen”

Kunstforeningen GALLERI JETHONI PLUS, Torvet 6, 4220 Korsør
(man kan melde sig billigt ind – få fordel – og vinde)
Fast åbent: Kl. 12,00 – 16,00 onsdag, fredag, lørdag og søndag
Info./følg: www.galleri-jethoni.dk, LinkedIN, Facebook, Instagram
Øvrigt: Galleriet deltager også i ”Kunst i Pinsen”, alle 3 dage kl. 11-16

 

Gigi – pressefoto