Nu får alle en sjælden mulighed for at møde de seks kunstnere, der er med på Kongegaardens aktuelle kunstudstilling LANDING 2023, der kan ses indtil 3. december.

Hør de unge kunstnere fortælle om deres daglige kunstneriske arbejde, deres værker på udstillingen og om, hvordan det har været at samarbejde med hinanden og en professionel kunstinstitution. Måske de også vil tale om, hvordan det er at studere på et kunstakademi og løfte sløret for deres fremtidsdrømme.

Alle kunstnersamtaler er gratis, og tilmelding ikke nødvendig. Kongegaarden byder på en kop kaffe eller vand og et spritnyt katalog.

8. november kl. 19 – 21: Jakob Sjøberg og Anne Mie Bak Andersen
Begge er uddannet fra det Fynske Kunstakademi i 2022. Jakob Sjøberg har skabt en række keramiske relieffer med inspiration og materialer fra Korsør som stranden, jernbanen, brændte fabrikker og Skarveskoven. Anne Mie Bak har ’vævet’ en række billeder efter motiver, som hun også har fundet i Korsør og omegn.

14. november kl. 19 – 21: Anna Elisabeth Dupont og Mathias Riis Andersen
De er begge uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2022. Anna Elisabeth Dupont har portrætteret en personlig, sorgfuld erfaring med en perfekt afstøbning af en færdigret, der gerne vil være lækker, men aldrig er det. Mathias Riis har skabt en gigantisk kopi af en industriel kuglemølle, der møder stedets barokke rammer.

28. november kl. 19 – 21: Samara Sallam og Rasmus Niclas Rose (in english)
Begge er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2022. Samara Sallam har skabt en stor portal i træ, hvor hun har indgraveret menneskelignende fugle i både voldelige og dagligdags scener. Rasmus Rose viser store malerier, en forstørret dåsetelefon og et plastik legehus bl.a. med tallerkner med motiver fra Korsør.

Pressefoto – Mikkel Kaldal