Den prisbelønnede jazzsaxofonist Christina Dahl og hendes trio ALL YOU NEED spiller gratis sommerkoncert under åben lørdagshimmel i Korsør.

Glæd dig til en hyggelig eftermiddag i Kongegaardshaven lørdag den 20. juli kl. 13.30, hvor du helt gratis kan opleve den prisbelønnede, originale saxofonist Christina Dahl i fascinerende samspil med Mads Søndergaard på orgel og Espen Laub von Lillienskjold på trommer.

Trioen kalder sig ALL YOU NEED og ifølge de tre markante musikere skaber de øjeblikke af kærlighed til livet, fællesskabet og musikken i en verden, hvor der er brug for mere plads til medmenneskelighed og nærvær.

Musikken er direkte fra hjertet, sjælefuld, groovy, levende, varm og tager udgangspunkt i Christina Dahls egne kompositioner. Det er musik, der omfavner og appellerer til både krop og sjæl. Det er pågående, løssluppent, mildt og vildt og bliver drevet frem af de musikernes forskellige og særlige personligheder.

Christina Dahl udtrykker sig med sin egen unikke lyd fra det krystalklart lysende, sfærisk drømmende til det mørke og ulmende. Hun skaber musikalske billeder og fortællinger af kompositorisk høj kvalitet med både kant og finesse. Som kapelmester har hun komponeret musik til klassiske og rytmiske ensembler i alle størrelser og været udøvende saxofonist i mere end 30 år med 12 albums udgivet i eget navn.

Kongegaarden er arrangør. Kunsthallens personale og frivillige står for udskænkning af øl, vand, kaffe mm og guider også gerne rundt i de to aktuelle udstillinger Verdandes Have og Deep Sea Dance.

Christina Dahl er én af landets stærkeste tenorsaxofonister og har modtaget en stribe hædersbevisninger gennem årene: Ben Webster Prisen (1994), Bent Jædig-prisen (2010), Hædersprisen i komponistforeningen DJBFA (2011), Walther Klæbels Mindelegat (2012). Sidste år blev Christina Dahl nomineret til Deutscher Jazzpreis i kategorien Instrumental Album of the Year, International.

Mads Søndergaard begyndte sine Jazz eventyr med at spille i det legendariske spillested ”Bent J” og blev senere uddannet som jazzpianist på det Kongelige Konservatorium i Haag, hvorfra han tog eksamen i 2003. Siden har han boet i København, hvor han har spillet med utallige musikere i alle mulige sammenhænge både på piano, hammondorgel og harmonika.

Espen Laub von Lillienskjold har slået sit navn fast på scenen, som én af de mest spændende trommeslagere i tiden. Hans legende tilgang og særlige måde at komplimentere helheden af musikken på er med til at skabe et helt unikt udtryk. Hans spil er raffineret, dynamisk og altid top musikalsk.

Arrangementet er gratis og er generøst støttet af Spar Nord Fonden og Korsør Fonden. Også tak for sponsorstøtte til Korsør Antenneforening, Harboe Bryg og Ostebørsen i Vemmelev.

Pressefoto