Fredag d. 19. marts medvirker Sarah Glerup i det første liveshow i dette års X Factor. Musholm viser det direkte liveshow på storskærm med sorround-sound for at fejre Sarah.

Sarah Glerup har muskelsvind og sidder i bestyrelsen i ferie-, sport-, og konferencecenteret Musholm i Korsør, hvor hun har været med til udtænke en indretning, der gør Musholm fuldt tilgængeligt for mennesker med handicap.

Heppefesten er arrangeret af Muskelsvindfonden: ”At mennesker uden handicap ser Sarah give den gas på landsdækkende fjernsyn nedbryder fordomme, så det bliver nemmere for alle at mødes ude i virkeligheden. Sarahs deltagelse i X Factor har en enorm betydning – også for de mange børn og unge, der har brug for et sejt forbillede. Og det har de i den grad i Sarah”, siger direktør for Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen.

Årets første liveshow går i luften kl. 20, og Sarah sætter stor pris på opbakningen: ”Jeg glæder mig til at skulle på scenen i aften, men det er lidt som en første date – man har nerverne helt uden på tøjet. Så det er rart at vide, at der sidder en masse venner derude og hepper på mig”.

Fra kl. 18 har gæsterne på Musholm mulighed for at spise sig mætte i en speciel buffet bestående af Sarahs livretter.

Sarah Glestrup er nået til liveshowene i X Factor. Musholm hepper på hende.
Sarah Glerup er nået til liveshowene i X Factor. Musholm hepper på hende.