Bejerholms Granit & Haveservice har erfaring med stenhuggeri siden 1993, og kan hjælpe dig med alle former for gravsten og mindesten i Korsør. Stenhuggeren giver prismatch minus yderligere 5% rabat på alle gravstens-løsninger. Dermed er du sikret markedets absolut bedste pris (dog ikke nethandelpriser).

Prismatch med rabat gælder gravsten samt arbejdet med inskription og evt. dekoration og gælder, når du sammenligner pris og kvalitet med alle andre stenhugger-leverandører.

Bejerholms Granit & Haveservice har også stor erfaring med at opfriske eksisterende gravsten og mindesten, så ring og få et tilbud på din opgave.

På eget værksted udfører de specialopgaver efter dine ideer og ønsker. På hjemmesiden kan du se et udvalg af skrifttyper, men besøg også udstillingen i Rude, hvor du kan se bogstavtyper, sandblæst og håndhuggede i sten. De huggede bogstaver kan forgyldes eller males efter behov.

Håndhuggede bogstaver tager længere tid end sandblæste bogstaver, og er derfor også dyrere, men resultatet er mere avanceret og unikt.

En tredje mulighed er bronzebogstaver, der kan fås i mange farver med lak eller patineret i flere forskellige farver og overfladebehandlinger. Med tiden bliver lakken på bronzebogstaver nedbrudt, og overfladen bliver mørk i kanterne. Til sidst bliver de irgrønne som de ældre bronzeskulpturer der står rundt omkring i Danmark.

Udover bogstaver kan du vælge forskellige dekorationer til gravstenen. Du kan se et lille udvalg på hjemmesiden og har du din egen idé, så tøv ikke med at kontakte stenhuggeren:

Bejerholms Granit & Haveservice
29 42 55 22