RB Tømrer ApS 
Tjærebyvej 88
4220 Korsør
28 68 54 27
info@rbtoemrer.dk

Følg RB Tømrer på Facebook

Kvalitet og god rådgivning
I Korsør finder du en erfaren tømrervirksomhed, der løser opgaver på hele Sjælland, men har flest lokale kunder. RB står for René Bendtsen, der er født og opvokset i byen. Han har over 20 års erfaring i tømrerbranchen og sætter en ære i kvalitet og god rådgivning. Med ordentlige materialer og godt håndværk, sparer kunderne penge i det lange løb.

Et af Renés specialer er vinduer. Det viser sig nemlig, at langt over halvdelen af alle registrerede boliger i Slagelse Kommune har energimærke D eller derunder, som opgjort af Energistyrelsen. Derfor er der mange boliger, hvor det betaler sig at tænke i energioptimerende løsninger til gavn for både pengepungen og miljøet.

Større behov for energioptimering
Uanset om du vil udskifte ét vindue eller alle vinduer, er RB Tømrer klar med et godt tilbud. Virksomheden har stor erfaring med udskiftning af både vinduer og døre samt efterisolering i alle slags bygninger.

”I de seneste år har vi bemærket en stigende interesse for energioptimering, især blandt boligejere af ældre ejendomme. Vi oplever blandt andet, at boligejere henvender sig i forhold til at optimere husets isolering og varmekilde, men der er også flere, som vælger at udskifte døre og vinduer, siger René Bendtsen.

Efter mange år i byggebranchen har René gode og pålidelige samarbejdspartnere, som sikrer fleksible løsninger af den bedste kvalitet.

”Vi har naturligvis stort fokus på service, og kunden skal føle sig hørt gennem hele processen. Når man påbegynder et byggeprojekt, kan der komme mange spørgsmål undervejs, som vi selvfølgelig altid besvarer ud fra vores høje faglighed og kendskab til branchen,” tilføjer René.

RB Tømrer er medlem af dørproducenten Swedoors håndværkerklub Din Dørmand.

Alle slags tømreropgaver
Firmaet i Korsør løser alle slags tømreropgaver for både husejere, virksomheder og institutioner. Skal du have en ny carport, en ny terrasse, et nyt gulv eller et nyt tag, så giv RB Tømrer et kald.

RB Tømrer har den nødvendige viden og den faglige erfaring, der skal til. Her arbejder man meget tæt sammen med kunden, for man tror på værdien af relationen mellem kunde og fagmand. Tilfredse kunder kommer igen, der er altid noget at forbedre i hus og have, og de anbefaler virksomheden til familie og venner.

Kontakt RB Tømrer. René er klar næsten 24 timer i døgnet til at se nærmere på dit byggeprojekt, og du kan altid få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

sølvpartner