MËRK 
Merkdesignstudio.dk
Sdr. Stationsvej 26 (1. sal)
4200 Slagelse
30 23 28 04
kontakt@merkdesignstudio.dk

Følg MËRK på Facebook 

God energi på Posthuset

”Når ord svarer til handling skaber det troværdighed og samarbejdsglæde”

Sådan lyder det fra en af de lokale kunder hos MËRK, der i januar 2023 flyttede fra Kinavej til nye omgivelser på Posthuset i Slagelse. 1. salen på Vækstfabrikken er fyldt med spændende virksomheder og god energi.

Det er MËRK, der har designet logoet til Posthuset. MËRK er specialiseret i bl.a. logoer, grafisk design, tryksager, hjemmesider og webshops for virksomheder og foreninger. Ejer og Art Director Katrine Tornbjerg, der bor et lille stenkast fra Havrebjerg, står i spidsen for virksomheden, som har mange lokale kunder, men betjener virksomheder på hele Sjælland.

Et kreativt åndehul

”Hvis du drømmer om at skabe de absolut bedste oplevelser for dine kunder, så er du havnet det helt rigtige sted. For hvis jeg skulle oversætte, hvad jeg laver, til almindeligt dansk, så det netop dét: Helstøbte og personlige kundeoplevelser,” fortæller den unge direktør.

”MËRK er mit kreative åndehul, hvor jeg får lov til at skabe grafiske produkter til mine kunder. Dette er både i form af hjemmesider, visuelle identiteter, webshops, tryksager og diverse andre layoutopgaver. Derudover bruger jeg tid på at vejlede og sende mine kunder hjem med viden i rygsækken, når det drejer sig om hvordan man bruger sociale medier,” forklarer hun.

Multimediedesign uddannet

Katrine selv har læst Multimediedesign i Slagelse tilbage i 2012 og har siden da haft en håndfuld praktikanter på besøg i virksomheden, til stor glæde for både eleverne og MËRK.

”Jeg drages og næres af det kreative, og bruger ofte tid på at male og tegne. Et grundlæggende behov for mig, er at blive inspireret af former, farver, kontraster, stemninger og rum,” fortæller Katrine, der i 2022 var en del af juryen til Slagelses Erhvervs Awards’ Iværksætterpris. Som en del af prisen fik vinderen, MALSK, 3 konsulenttimer hos MËRK.

Har du brug for at få løst en grafisk opgave eller gode råd til din visuelle identitet, så er du altid hjerteligt velkommen til at kontakte MËRK.

Katrine Tornbjerg. Foto: MËRK

sølvpartner