Henriks Have og Anlæg
Udsigten 3
4200 Slagelse
40 59 52 20
henrik@henrikshaveoganlaeg.dk

Følg Henriks Have og Anlæg på facebook

Super flot have
”Min mand og jeg fik i sidste måned lavet et stykke af vores fliseterrasse, hvor vi har revet en hæk op, og Henriks Have og Anlæg har lavet et super flot resultat, ligesom vi gerne ville have det. Så vi er meget tilfredse. Henrik virkede rigtig flink og overholdt alle aftaler og prisen var også god.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos Henriks Have og Anlæg i Slagelse, hvor firmaet har størstedelen af sine kunder. De løser også mange opgaver i Korsør.

Indehaver Henrik Dan Jensen har boet i Slagelse Kommune,  siden har var to år. Oprindeligt er han uddannet landmand, og har været ansat 10 år hos henholdsvis Skælskør Anlægsgartner og Slagelse Kloakservice, inden han gik i gang som selvstændig anlægsgartner. Henriks solide erfaring gør, at han er i stand til at tilbyde en bred vifte af have- og anlægsopgaver.

Firmaet hjælper dels med at anlægge nye haver, dels med at vedligeholde gamle haver. Henrik mestrer kort sagt både det grønne og det grå. Uanset opgavens art bestræber han sig på at levere god service og god kvalitet hver gang han udfører en opgave.

En anderledes have
Er du træt af at slå græs, anbefaler Henriks Have og Anlæg en have uden græsplæne.

”Tanken er næsten utænkelig, men mange steder kan plænen smukt udskiftes med et plantedække med en bund af bark, flis eller sten,” oplyser Henrik Dan Jensen, der tilføjer, at græsplænen ofte er den mest arbejdskrævende del af haven – i hvert fald hvis den skal være pænt grøn og fri for mos og mælkebøtter. Mange travle haveejere kan med fordel tænke i alternativer, f.eks. trædesten i bunddække eller stier mellem staudebede, som kun kræver pasning et par gange i sæsonen.

I det hele taget har Henrik mange god råd til, hvordan du kan designe din have, så den passer til jeres behov. I en ny have kan han hurtigt skabe frodighed med et fritstående espalier, stedsegrønne buske og højbede, der er nemmere at passe end den klassiske plæne med bede omkring. At tage en professionel havemand med på råd, giver også en meget mere spændende have, der ser større ud, fordi den er opdelt i flere rum.

Skal I have udført gravearbejde eller brolægning?
Henriks Have og Anlæg tilbyder alle former for jordarbejde og gravearbejde samt belægningsarbejde for både private og erhverv.

Firmaet har stor ekspertise som maskinfører, entreprenør og rørlægger. Hvis du f.eks. skal have etableret et havebassin eller regnvandsbed, er du kommet det rigtige sted hen.

De laver alle former for belægninger med alle typer materialer. Det kan være alt fra indkørsler til terrasser. Henrik kan lave flotte og kreative mønstre, med et resultat som kan tåle belastninger fra alt fra biler til frostvejr.

Du er altid velkommen til at kontakte anlægsgartnerfirmaet i Slagelse for at få mere at vide om priser og muligheder. Du kan ringe til på telefon 40 59 52 20 for at få mere at vide eller for at aftale nærmere. Du kan også skrive en mail til henrik@henrikshaveoganlaeg.dk.

Foto: Henriks Have og Anlæg

sølvpartner