Bejerholms Granit & Haveservice
Olstrupvej 120
4243 Rude
29 42 55 22
bejerholm.dk@gmail.com

Følg Bejerholms Granit & Haveservice på Facebook

Gravsten af høj kvalitet til lave priser
Bejerholms Granit & Haveservice har erfaring med stenhuggeri siden 1993, og kan hjælpe dig med alle former for gravsten og mindesten til gode priser. Stenhuggeren giver prismatch minus yderligere 5% rabat på alle gravstens-løsninger. Dermed er du sikret markedets absolut bedste pris (dog ikke nethandelpriser).

Prismatch med rabat gælder gravsten samt arbejdet med inskription og evt. dekoration og gælder, når du sammenligner pris og kvalitet med alle andre stenhugger-leverandører.

Bejerholms Granit & Haveservice har også stor erfaring med at opfriske eksisterende gravsten og mindesten overalt i Slagelse Kommune, så ring og få et tilbud på din opgave.

Håndhuggede eller sandblæste bogstaver?
På eget værksted udfører de specialopgaver efter dine ideer og ønsker. På hjemmesiden kan du se et udvalg af skrifttyper, men besøg også udstillingen i Rude, hvor du kan se bogstavtyper, sandblæst og håndhuggede i sten. De huggede bogstaver kan forgyldes eller males efter behov.

Håndhuggede bogstaver tager længere tid end sandblæste bogstaver, og er derfor også dyrere, men resultatet er mere avanceret og unikt.

En tredje mulighed er bronzebogstaver, der kan fås i mange farver med lak eller patineret i flere forskellige farver og overfladebehandlinger. Med tiden bliver lakken på bronzebogstaver nedbrudt, og overfladen bliver mørk i kanterne. Til sidst bliver de irgrønne som de ældre bronzeskulpturer der står rundt omkring i Danmark.

Udover bogstaver kan du vælge forskellige dekorationer til gravstenen. Du kan se et lille udvalg på hjemmesiden og har du din egen idé, så tøv ikke med at kontakte stenhuggeren.

Blikfang i haven
Som stenhugger tilbyder Bejerholm Granit & Haveservice også at udforme sten til udsmykning i hus og have.

Haven bliver altid hyggeligere med et fuglebad, helst placeret, så man indefra kan se fuglene nyde vandet. Din stenhugger har et stort udvalg af fuglebade, og har du særlige ønsker, kan han opfylde dem. Selv en marksten kan blive til det smukkeste fuglebad – har du selv en marksten, du vil bruge til formålet, kommer Bejerholms Granit & Haveservice gerne ud og udfører arbejdet på stedet.

Du kan også får lavet en flot gårdsten med dit logo, navn eller husnummer. Prisen afhænger af bogstavernes eller logoets størrelse, samt transport frem og tilbage.

Drømmer du om en smuk bænk, en springvandssten eller en haveskulptur, er du også meget velkommen til at kontakte stenhuggeren. 

Kontakt Bejerholms Granit & Haveservice for et uforpligtende tilbud.


sølvpartner