Ingen har set 17-årige Emilie Meng, siden hun forlod Korsør Station klokken 04.00 natten til søndag. Kriminalpolitiet er ved at kortlægge hendes videre færden, og i den forbindelse leder politiet efter en personbil, oplyser DR nyhederne.

Ifølge vidner stoppede personbilen omkring kl. 5 søndag morgen ved en rundkørsel i Korsør. Her steg en ung mand iført hvid skjorte og studenterhue ud, hvorefter den kørte videre.

”Vi vil meget gerne i kontakt med den unge mand, ikke fordi han har noget med sagen at gøre andet end som vidne, men han kan have vigtige oplysninger, som kan hjælpe os i efterforskningsarbejdet”, siger efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn.

Vidner har også set en ung pige komme gående i samme område søndag morgen.

”Derudover er der også blevet observeret en cyklist i orangefarvet arbejdstøj, som kom cyklende på Halskovsbroen. Ham eller hende vil vi også meget gerne i kontakt med”.

Sydsjællands Politi har indstillet eftersøgningen, og tirsdag aften gav flere hundrede frivillige, der siden søndag nat har ledt efter den forsvundet pige, op.

Nu udlover familien en dusør til den, der hjælper med at finde Emilie, oplyser Lokalavisen.

På Facebook-siden ”Eftersøgning af Emilie Meng” skriver familien:

“Hej alle.
Kriminalpolitiet har nu overtaget sagen, men vi er desværre stadig fuldstændig magtesløse og på bar bund.
Som et desperat håb, er der nu blevet oprettet en indsamling til Emilies forsvinden.
100% af alle donationer vil gå til en dusør.
Det tip der medvirker at Emilie bliver fundet, vil få udbetalt hele dusøren.
Hvorfor gør vi dette?
Vi håber på der er en derude som ved ét eller andet. Måske personen af én eller anden grund er bange for at stå frem, eller måske er der én der har talt over sig.
Alle donationer kan ske via MobilePay på tlf: 60505779.
ALLE beløb, ligemeget størrelse, vil betyde hele verden.
Vi takker endnu engang for ALT jeres hjælp. Det er slet ikke muligt at sætte ord på hvor meget det betyder for vores familie.
Mange venlige hilsner
Familien Meng/Witzner”

Foto: DR nyhederne
Privatfoto fra Facebook