Der var på forhånd forhåbninger om en topplacering, da VK Vestsjællands U14-drenge skulle til DM, skriver Volleyklubben Vestsjælland i en pressemeddelelse. Holdet vandt nemlig suverænt Sjællandsmesterskaberne uden at afgive et eneste sæt. Men et DM er altid noget helt specielt – hvor alt kan ske.

 Stolte og glade U14-drenge fra Volleyklubben Vestsjælland modtager Dansk Volleyball Forbunds DM-guldmedaljer. Øverst fra venstre: Teo Haugaard, Oliver Bassøe, Aske Løjborg, Kristian Kold, Kalle Madsen (anfører og udvalgt til Dream Team), Oliver Pihl (træner), Lars Bengtsson (træner), Nederst fra venstre: Peter Nielsen (spiller også i Sørby Volley), Jonas Kragh, Marcus Transbøll, Tim Haugaard, Joshua Huntley, Benjamin Mrsa, Esben Akueson, Kim Buchwald (træner)
Stolte og glade U14-drenge fra Volleyklubben Vestsjælland modtager Dansk Volleyball Forbunds DM-guldmedaljer.
Øverst fra venstre: Teo Haugaard, Oliver Bassøe, Aske Løjborg, Kristian Kold, Kalle Madsen (anfører og udvalgt til Dream Team), Oliver Pihl (træner), Lars Bengtsson (træner),
Nederst fra venstre: Peter Nielsen (spiller også i Sørby Volley), Jonas Kragh, Marcus Transbøll, Tim Haugaard, Joshua Huntley, Benjamin Mrsa, Esben Akueson, Kim Buchwald (træner)

Holdet skuffede ikke på nogen måde i lørdagens puljekampe. Her vandt holdet nemlig uden at nogen af modstanderne fik over 20 point i hvert sæt. Som puljevindere, var holdet således direkte kvalificeret til semifinalen, som var mod en af landets mest vindende klubber igennem tiderne – Middelfart. Første sæt blev vundet relativt sikkert med 25-19, mens der i 2. sæt kom lidt for meget spænding. Ved stillingen 23-24 skulle Esben Akueson serve for VKV og han kvitterede for tilliden med et servees direkte i hjørnet. Derefter vandt VK Vestsjælland to points mere, og dermed sættet med 26-24 og finalepladsen var en realitet.

I finalen skulle VKV-drengene møde Grøndal fra København.

VKV lagde usikkert ud, og kom bagud med 1-5. Men holdet arbejdede sig stille og roligt ind i kampen og fik kontakt ved 8-8. Holdene fulgtes ad i resten af sættet, hvor VKV mod slut bragte sig i front til 24-22. Her blev kun 11-årige Joshua Huntley skiftet ind som server, og han afgjorde sættet med et serves til 25-22. I 2. sæt var VKV fuldstændig dominerende og kom hurtigt foran med hele 15-2. Der var DM-finalen reelt afgjort og VKV endte med at vinde med 25-12. Undervejs var alle truppens 12 spillere på banen, og var med til at bidrage til sejren. Der er dog ingen tvivl om, at VKVs helt store profil var Kalle Madsen, som til daglig går i eliteidrætsklassen på Nymarkskolen. Han har sammen med VK Vestsjælland nu vundet guld 3 år i træk i U14, så der er virkelig tale om noget fantastisk ungdomsarbejde i klubben hos de yngste drenge.

“Vi er utrolig stolte af holdet, både på og uden for banen. Udover at de leverer flotte sportslige resultater, så er de også gode ambassadører fra klubben, hvor de nyder stor respekt fra modstanderne. Vi sætter en ære i at lave et seriøst ungdomsarbejde og udvikle egne talenter, som på sigt skal være med til at styrke VK Vestsjællands position i seniorrækkerne. Det er jo disse unge spillere som i fremtiden skal udgøre klubbens grundstamme til ligaholdet”, udtaler klubbens formand Mads Olsen.