Søndag den 14. april er det Golfens Dag
Korsør Golf Klub byder velkommen til 4 hyggelige timer i golfens tegn. Klubben byder inden for mellem klokken 10:00 og 14:00, hvor alle interesserede er velkomne uanset alder, køn og kvaliteter.

Efter velkomsten og orientering om dagens program vil klubbens træner og begynderudvalg være klar med instruktion og herefter får du muligheden for at prøve kræfter med golfsvinget. For dem der har mod på det, er der mulighed for at gå lidt golfhuller på Harboe Course – pay & play 9 huls banen.

På dagen har du mulighed for at vinde prøvemedlemsskab.

Golfudstyret er klart og de glæder sig til at se dig på GOLFENS DAG den 14. april kl. 10.00 og tag endelig familien, vennerne, naboerne, arbejdskollegaerne og skolekammeraten med!

60 års jubilæum
I år fylder Korsør Golf Klub 60 år og det markeres naturligvis gennem sæsonen med en jubilæumsturnering den 1. september samt udsmykning i og ved klubhus og ”gamle” billeder fra årenes løb.

Den store event, nemlig festugen, – fylder 25 år i år, det vil ligeledes blive markeret i hele uge 30.

Korsør Golf Klub er golfklub med loyale medlemmer og sponsorer – lørdag den 23. marts var der inviteret til arbejdsdag, vanen tro er der omkring 40-50 som melder sig frivilligt – men denne gang nåede de altså 100 frivillige medlemmer som brugte formiddagen på at samle grene/rive blade/ordne trapper/sætte havemøbler på plads og meget meget mere.

Kl. 12.00 afsluttede dagen med lækre grillpølser som var sponseret at Leif Henriksen, ved Henrik Henriksen. En kæmpe tak skal lyde til Leif Henriksen ved Henrik Henriksen.

Klubben er fuld af taknemmelighed over den store opbakning de har her i Korsør.

ÅBENT HUS for veteraner og deres familier
Siden foråret 2023 har Korsør Golf Klub i samarbejde med Veterankoordinator Slagelse Marlene Bilenberg tilbudt gratis introduktion til golf med to lokale veteraner, Robert Thiesen (Veterancafé Slagelse) og Henrik Abildstrøm, som tovholdere. Dette tilbud gælder alle der har været udsendt i internationale missioner uanset om de stadigvæk er tjenestegørende eller ej.

Den 5. maj kl. 11.30 afholdes der for første gang på Vestsjælland og for alle faggrupper ÅBENT HUS for veteraner og deres familier.

Formålet med tilbuddet om gratis introduktion til golfsporten er at skabe nogle trygge og hyggelige rammer hvor veteraner som har været udsendt for Danmark af Forsvar, Politi, Beredskab eller andre organisationer kan mødes og slappe af og have det sjovt sammen med andre tidligere udsendte.

Pressefoto