Rolf Meegdes er som bekendt trådt tilbage fra sin position som træner for VK Vestsjællands herrer efter flere gode sæsoner i spidsen for Volleyliga-holdet. Rolf vil i stedet bruge sine aftener i familiens nærhed, mens han i dagtimerne stadig vil udføre sit administrative arbejde for klubben.

I stedet overtager Daniel Gordon førersædet, når han tiltræder som head coach i den kommende sæson. Daniel har fået et stort indblik i sin nye rolle, eftersom han har spillet på ligaholdet i mange år samt ageret assistenttræner i de seneste to sæsoner.

Daniel Gordon udtaler:

Jeg er utrolig begejstret over at træde ind i min nye rolle som cheftræner for førsteholdet. Jeg glæder mig til at bygge videre på det stærke fundament, som Rolf har skabt gennem de sidste fire år, og som jeg selv har været en del af de sidste to år som assistenttræner.

Vi har allerede en god idé om, at mange af spillerne fra den fantastiske sæson sidste år vender tilbage. Der er også nogle unge talenter på vej frem – både nogle som kommer hjem fra efterskole samt spillere fra vores 2. hold, som kan komme ind og udfordre de erfarne spillere og være med til at bidrage til et forhåbentligt godt træningsmiljø.

Jeg ser også meget frem til at arbejde sammen med staben omkring holdet, og jeg tror på, at vi sammen kan rykke holdet både fysisk, spillemæssigt og taktisk!

Mit mål for sæsonen er selvfølgelig at vinde så mange kampe som muligt, men det vigtigste for mig er, at vi hele tiden udvikler os og bliver bedre. Jeg tror på, at sejrene nok skal komme, hvis vi fortsætter med at forbedre os.

Hvis vi kan fortsætte den gode udvikling, som holdet og klubben har haft de sidste mange år, så er jeg sikker på, at vi i år kan være med i toppen af ligaen og pokalturneringen.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med sæsonen og glæder mig især til at opleve en fyldt Korsørhallen til vores første hjemmekamp.

Rolf Meegdes udtaler:

Vi er glade for at nå frem til en aftale med Daniel Gordon for den kommende sæson. Han har de seneste to år været en god assistent for mig, så det har været oplagt, at Daniel tog over, da han har haft massere af ansvar allerede. Vi er ved at sammensætte et stærkt hold af trænere og ikke mindst spillere, så det igen bliver en spændende sæson vi ser ind i.

 

Foto: Patrick Dufrêche