Korsør Ligkistemagasin ApS 
Jens Baggesensgade 37
4220 Korsør
58 37 03 72
bedemanden@ligkiste.dk

Følg Korsør Ligkistemagasin på Facebook 

Bedemænd i fire generationer
I over 100 år har Korsør Ligkistemagasin hjulpet familie og venner i Korsør og omegn med at sige farvel til deres nærmeste. Alle bedemændene hos Korsør Ligkistemagasin er eksamineret bedemand, og bliver løbende efteruddannet. De sætter en stor ære i at yde den bedste service og faglige viden, og de udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Bedemandsforretningen i Korsør drives i dag af 3. og 4. generation – Heidi og Otto Nielsen, datter og fader. Tillid er måske det ord, som beskriver deres arbejde bedst. De mødes med dig i de smukke lokaler i Korsør, eller hvor end det passer dig bedst.

En personlig og nærværende afsked
Når man mister et nært familiemedlem, går man en svær tid i møde. Nogle foretrækker, at bedemanden ordner det hele, mens andre efterladte ønsker at være mere involverede i det praktiske med begravelsen eller bisættelsen.

De erfarne bedemænd hos Korsør Ligkistemagasin hjælper dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor vil du opleve, at de spørger ind til afdødes personlighed og liv under samtalen.

Stadig flere af kunderne ønsker en mere personlig afsked, og hos Korsør Ligkistemagasin er der mulighed for både den klassiske og den unikke løsning, bl.a. ved specialudsmykning af kisten eller urnen.

Øje for alle detaljerne
Det kræver stor indfølingsevne at være bedemand, men det kræver også organisationsevner, ikke mindst øje for detaljerne i alt det der skal klares ved den sidste afsked. Korsør Ligkistemagasin hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster, mindesammenkomst mm.

Korsør Ligkistemagasin hjælper gerne med at arrangere kaffebord eller lignende efter jeres ønsker. De kender Korsør ud og ind og har således mange gode kontakter at trække på, uanset hvad du måtte ønske.

Varme anbefalinger
”Super betjening” – Lasse

”Sjællands bedste bedemand. Super sød og super dygtig. Kan varmt anbefales” – Tove

”Kan kun give Heidi mine varmeste anbefalinger. Dygtig, pålidelig, ansvarsfuld og udviser en stor medfølelse for folk i deres sorg. Jeg kan af ærligt hjerte sige, at jeg er lykkelig for at Heidis forretning ligger langt fra min, for konkurrencen ville ikke være rar at have lige om hjørnet, det er Heidi alt for dygtig til” – Elsebeth

 

sølvpartner