Movia har inviteret borgerne med i udviklingen af den kollektive transport
Hvordan skal offentlig transport udvikle sig? Og hvordan sikrer vi bedre service og flere valgmuligheder?
Hvordan skal offentlig transport udvikle sig? Og hvordan sikrer vi bedre service og flere valgmuligheder?
Coronakrisen kan komme til at få alvorlige sociale følgevirkninger for udsatte børn og unge, der har fået brudt op i vante strukturer og har været hjemme i alt for lang tid. Derfor er det lige nu afgørende, at vi giver dem en helt særlig opmærksomhed og skaber de bedst mulige forudsætninger for at komme videre med et liv med plads til trivsel og udvikling
Brillebrugere kender det fra vintermånederne. Når temperaturen er under frysepunktet, og du træder ind i varmen. Bum! Alt er uklart og tåget, og du kan ingenting se, fordi dine briller dugger
Knap otte ud af ti skolebørn spænder hjelmen, når de skal cykle til skole, viser nye tal fra Rådet for Sikker Trafik. Bedst ser det ud blandt de yngste, mens teenagerne halter efter
Beatles Revival lyder og ser ud som Beatles og der venter publikum en helt unik musikoplevelse
Hastighedskontrol, Korsør, Storebæltsbroerne, Lørdag kl. 7.12 – 13.15, 181 km/t3 klip og en betinget frakendelse
To mænd overtrådte onsdag det zoneforbud, de fik i forlængelse af de uroligheder, der fandt sted i området ved Motalavej i Korsør i sidste uge. Zoneforbuddet gælder foreløbig i en måned. De to mænd blev allerede tirsdag sigtet for at overtræde zoneforbuddet, men de blev igen onsdag truffet af en politipatrulje i Korsør i den zone, hvor de har fået forbud mod at opholde sig
Jeg kender to svaler – De var venner
Kigger man på tallene fordelt på regioner, er der stor forskel på, hvor i landet danskerne opfatter sig selv som bæredygtige forbrugere. Sjællænderne har de mest positive briller på – her svarer næsten en tredjedel at de i høj eller meget høj grad anser sig selv som forbrugere, der agerer og handler bæredygtigt
Socialt udsatte har ofte sundhedsudfordringer i form af enten overvægt, fejl- eller underernæring. Derfor skal der langt mere fokus på, hvordan måltidet kan tænkes ind som et aktivt redskab, der ikke bare kan skabe bedre ernæring – men også trivsel og udvikling