Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 17. Juli 2017 til 25. Juli 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
KORSØR: Rumæner med indrejseforbud standset af politiet
Ved en rutinekontrol standsede en politipatrulje torsdag klokken 13 en fransk VW på Skovvej i Korsør. I bilen var der tre rumænske mænd, og føreren – en 42-årig mand – viste sig at have et forbud mod at rejse ind i Danmark. De tre mænd forklarede, at de blot var på gennemrejse på vej til Sverige. Den 42-årige blev imidlertid anholdt klokken 13.04 og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven, og han fremstilles senere fredag i grundlovsforhør i retten.

KORSØR: Forsøgte at fuske sig over Storebælt
En 40-årig mand i en bil på norske plader forsøgte tirsdag aften klokken 19.33 at smutte gennem betalingsanlægget på Storebæltsbroen i østgående retning uden at betale. En patrulje blev varskoet og fik standset den løbske nordmand ved Slagelse. Han blev fulgt tilbage til betalingsanlægget, så han kunne betale for sin ’forglemmelse’, men nu havde han glemt koden til sit betalingskort. Han blev derfor anholdt og sigtet for tilsnigelse af adgang uden at betale, og da det viste sig, at hans bil var afmeldt, blev nummerpladerne pillet af. I bilen blev der fundet en dolk, så manden blev samtidig sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Marsk Stigs Vej, Halseby Hus Søndag klokken 1.45-2 Ikke umiddelbart stjålet noget
Korsør Engvej Lejlighed Mandag klokken 8-18 To boremaskiner og et ur af mærket Seiko