Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 13. Juni 2017 til 21. Juni 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.
HÆNDELSER
KORSØR: Brand på toilet
I går klokken 10.30 fik politiet en anmeldelse om at ukendte gerningsmænd havde antændt noget papir på et offentligt toilet ved Musholm feriecenter. Et vidne havde set to drenge, der beskrives som af anden etnisk oprindelse end dansk, løbe fra stedet ca. 30 minutter inden branden blev opdaget. Ingen kom heldigvis noget til. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

KORSØR: Forstærket indsats på Motalavej med effekt
Onsdag formiddag mødtes politiet med butiksindehaverne på Motalavej, der tidligere har oplevet problemer med en gruppe unge. Derfor har butikkerne og politiet iværksat en ekstra indsats i området, og på onsdagens møde fortalte flere, at de oplever, at situationen er blevet bedre.

KORSØR: Knallertkører uden hjelm
En gruppe på godt en snes unge var onsdag i tidsrummet 13.37 til 14.52 forsamlet på Motalavej. Mens en patrulje var på stedet, kørte en 19-årig ung mand på knallert på en cykelsti og uden hjelm, mens han gestikulerede til politiet. Han kørte bort, men kom dog kort efter tilbage til fods, hvor han så blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Senere onsdag klokken 20.02 var en større gruppe forsamlet på gaden. En del af de yngre i gruppen var temmelig provokerende overfor betjentene på stedet, men i en god dialog med flere af gruppens fædre, der bakkede op om politiets arbejde, blev der igen ro.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Skovparken Hus Tirsdag kl. 02.47 Vides endnu ikke

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Lørdag kl. 14.00 – 19.50 ATK 4782 661 110 km/t 173 km/t 25 klip, fire betinget frakendelser