I dag starter de fleste køberes boligjagt online. Det betyder dog langt fra, at ejendomsmægleren er blevet overflødig. Tværtimod. Udover at prissætte, fotografere, fremvise og sælge boligen, er det også blevet ejendomsmæglerens opgave at sørge for at boligen bliver set.

Danbolig Korsør/Skælskør. Den lokale filial er stadig vigtig. 

 

Hos Danbolig sørger de for, at deres boligannoncer ikke drukner i mængden. Danbolig clevr er navnet på detmarkedsføringssystem, der er designet til at øge antallet af besøgende på deres boligpræsentationer. Det gør systemet eksempelvis gennem bannerannoncer, der er ekstremt rettet mod den helt rigtige målgruppe.

“Markedsfører du din bolig med danbolig clevr, foregår det naturligvis i samarbejde med din lokale danbolig-mægler, som kender dit lokalområde indgående – og som ved, hvad der skal fremhæves ved netop din bolig. Kombinationen af din personlige mægler og danbolig clevr sikrer, at alt er timet, tilrettelagt og iscenesat, så du rammer de helt rigtige mennesker på den helt rigtige måde.” ifølge Danbolig.

Kig ned i Danbolig Korsør/Skælskør på Algade, og lad Danbolig hjælpe dig med dit boligsalg.

Du kan også læse mere om clevr på Danboligs hjemmeside eller læse nærmere om Danbolig Korsør/Skælskør på deres facebook-side.