Portrætfotos skal fortælle en historie, fange personen og virke naturlige, også når portrættet ikke er af en professionel model. Man skal næsten kunne række hånden igennem glasset og nå personen på den anden side. Hos Annamaria Anhalt får man ikke et sæt kedelige og opstillede fotos med hjem. Annamarias fotografier er tværtimod levende og fulde af sjæl og personlighed.

Et billede med personlighed kan sige mere… Kilde: Annamaria Anhalt.

 

De fleste kan tage et par hurtige billeder med telefonen eller deres kamera. Men at forevige et øjeblik og fange det unikke i den person man fotograferer, er en kunst. Annamaria har specialiseret sig i at fange øjeblikket og får i sine portrætfotos alt det smukke, sjove, skøre og helt unikke frem i personen foran linsen. At få taget billeder hos Annamaria Anhalt er en hyggelig og sjov oplevelse i sig selv.

Annamaria Anhalt tager både billeder for private og erhverv. Der er både mulighed for at få taget billederne i naturen, i hjemmet eller i Annamarias studie i Korsør. I maj måned kører Annamaria desuden med et særligt tilbud på fotos:

Man kan stadig nå tilbuddet. Kilde. Annamaria Anhalt.

 

Læs mere på Annamaria Anhalts hjemmeside eller facebook-side.