Det har summet af liv hele lørdag den 25.februar i Korsørhallen. Slagelse Kommune har indbudt kommunens fodboldhold til kamp, og man skal finde de bedste i hver aldersgruppe.  Mange fodboldhold når at spille, når de har to gange 7 minutter til hver kamp.

Forældrene er ved sidelinien, så der er både små søskende med og bedsteforældre, og så hepper de og hjælper børnene med at få spillet til at glide. De mange frivillige ledere er dommere, trænere og crew, så der kommer musik på mellem kampene, og der bliver råbt til dem, hvem der skal spille.

Enkelte kaster bolden ind, når den er kommet på den forkerte side af banderne, og der er en hyggelig stemning hele vejen.

Deres udsendte når at se et par kampe, hvor U12-drenge fra B73 i Slagelse spiller mod FC Storebælt, der holder til i Korsør. Der går det hurtigt frem og tilbage, indtil kampen fløjtes af med resultatet 2-1 til B73.

Man holder fanen højt, når det handler om at hilse pænt på hinanden, og de gode vaner hænger ved på banen, hvor spillet ganske vist er kraftfuldt, men det er også tydeligt, at man passer på hinanden.  En enkelt forældre beretter, at det har varet længe at få udtaget sønnen til holdet, og det vakte stor begejstring at få lov.  Der er mange U12-spillere, som har gået til fodbold i årevis, men her er altså også blevet plads til en håbefuld ny dreng.  Glæden smittede helt ud til kanten.

Den samlede vinder var ikke fundet, da hallen blev forladt.

FC Storebælt mod B73. Slagelse Kommune skal finde de bedste fodboldhold ved DGI-stævne i Korsørhallen.
DGI forboldstævne i Korsørhallen febr.2017. B73 mod FC Storebælt. Foto: Jette