Lungeforeningen for borgere i Slagelse kommune har lige været til møde med relevante medarbejdere fra Center for Sundhed og Ældre i Slagelse kommune på Aktivitetscenter Teglværksparken, til en rigtig god snak om erfaringer og ønsker.

De skal mødes igen i januar 2024 og forsætte snakken om alle de tilbud kommunen og Lungeforeningen kan tilbyde de lungesyge evt. i samarbejde til gavn for alle.

At være lungesyg er en fuldtidsbeskæftigelse, alt efter hvor syg man er men der er gode dage og dårlige dage og nogle gange alt efter vind og vejr.

På onsdag d. 15. november 2023 fra kl. 10 til 14 kan alle komme ned på Svaneapoteket i City 3 i Slagelse og møde repræsentanter for Lungeforeningen samt fra Apoteket plus fagfolk fra kommunen og Kompetence-center for KOL. Det er gratis, men husk at gode råd kan være værdifulde. Hør også om Lungekoret som synger hver torsdag.

I Korsør på Teglværksparkens Aktivitetscenter foregår der også meget positivt om lungesyge, om hvad kommunen kan tilbyde. Det er også på onsdag fra 9.30 til 12 – hør også om støtte til pårørende.

Det kan betale sig at skubbe trætheden i baggrunde og komme forbi og hilse på!

Pressefoto