Sommeren er lige om hjørnet og det er første gang MËRK har planlagt at holde dedikeret ferie.

Den første halvdel af 2023 har i den grad været helt fantastisk for MËRK! Skønne kunder og virkelig spændende opgaver.

“Katrine Tornbjerg – Jeg er uden tvivl meget privilegeret og stolt over, at blive ved med, at få lagt jeres forskellige opgaver i hænderne. Det skal i have et stort og hjertevarmt tak for.”

Det mere praktiske
Katrine Tornbjerg holder sommerferie fra d. 25 juni til d. 16 juli.

Telefonen vil derfor være lukket i perioden, Katrine Tornbjerg vil dog tjekke e-mails et par gange om ugen.
Skulle der være brug for akut hjælp, send da en sms til Katrine på  54 33 11 22. Er uheldet ude, så er hun til at få fat i.

Har du en opgave der skal løses inden hun tager går på ferie eller i juli/august måned, er du velkommen til allerede nu at få booket tid.

På den måde kan MËRK Design Studio være sikker på, at du kan nå at have dit materiale eller produktion klar til ønsket dato.

Katrine Tornbjerg ønsker alle en rigtig dejlig sommer og ser frem til resten af 2023 med både nye og kendte ansigter på kundelisten.

Skulle du have lyst til at klikke lidt rundt på hjemmesiden, kan du derinde læse mere om hvilke typer arbejde hun laver i hendes design bureau:

  • Visuelle identiteter
  • Hjemmesider og webshops
  • Tryksager
  • Grafisk design
  • Illustrationer
  • Visuelle fortællinger
  • Annoncering på Google
  • Content til sociale meder
  • Og meget mere!

Nye cases er også blevet lagt ind på hjemmesiden, så der skulle være rigeligt at kigge på.

 

Hvad er MËRK Design Studio

Et kreativt åndehul

”Hvis du drømmer om at skabe de absolut bedste oplevelser for dine kunder, så er du havnet det helt rigtige sted. For hvis jeg skulle oversætte, hvad jeg laver, til almindeligt dansk, så det netop dét: Helstøbte og personlige kundeoplevelser,” fortæller den unge direktør.

”MËRK er mit kreative åndehul, hvor jeg får lov til at skabe grafiske produkter til mine kunder. Dette er både i form af hjemmesider, visuelle identiteter, webshops, tryksager og diverse andre layoutopgaver. Derudover bruger jeg tid på at vejlede og sende mine kunder hjem med viden i rygsækken, når det drejer sig om hvordan man bruger sociale medier,” forklarer hun.

Multimediedesign uddannet

Katrine selv har læst Multimediedesign i Slagelse tilbage i 2012 og har siden da haft en håndfuld praktikanter på besøg i virksomheden, til stor glæde for både eleverne og MËRK.

”Jeg drages og næres af det kreative, og bruger ofte tid på at male og tegne. Et grundlæggende behov for mig, er at blive inspireret af former, farver, kontraster, stemninger og rum,” fortæller Katrine, der i 2022 var en del af juryen til Slagelses Erhvervs Awards’ Iværksætterpris. Som en del af prisen fik vinderen, MALSK, 3 konsulenttimer hos MËRK.

Har du brug for at få løst en grafisk opgave eller gode råd til din visuelle identitet, så er du altid hjerteligt velkommen til MËRK.

Hjemmesidekontakt@merkdesignstudio.dk

Katrine Tornbjerg. Foto: MËRK