Der er 10.000 kr. til vinderne, når Slagelse Kommune uddeler prisen Årets Landdistriktsindsats. Slagelse Kommune efterlyser nu forslag til, hvem der skal have prisen i år.

Til december skal en eller flere ildsjæle fra Slagelse Kommune hyldes, når Slagelse Kommune uddeler prisen Årets Landdistriktsindsats. Sidste år var det folkene bag tilflytterarrangementet ”Tør du bo på landet”, som fik prisen og de tilhørende 10.000 kr. Men hvem har gjort sig fortjent til prisen i år? Det spørger dommerkomiteen om, som nu indkalder forslag til prismodtagere.

– Ildsjælene gør en kæmpe indsats i vores landdistrikter mange steder. De bruger fritiden på at lave projektet og tage initiativer, som kommer hele lokalsamfundet til gode. Derfor er det vigtigt at hylde dem, og hvis man kender nogen, som har gjort noget ekstraordinært det sidste år, så vil jeg opfordre alle til at indstille dem, siger borgerkonsulent Anne Larsen Justiniano.

Man kan indstille ildsjæle, som står bag indsatser eller aktiviteter, der har fundet sted på landet udenfor de tre købstæder Slagelse, Korsør og Skælskør. Slagelse Kommune skal have forslag til, hvem der har gjort sig fortjent til prisen senest den 15. oktober. Uddelingen sker i forbindelse med den årlige landdistriktskonference, som afholdes til december.

Dommerkomiteen består af to medlemmer af Landdistrikts-, Teknik- og Ejendomsudvalget, formanden for Landudvikling Slagelse, formanden for Frivilligcentret i Slagelse Kommune og et medlem af Landliv i Slagelse.

Slagelse Kommune skal senest 15. oktober modtage forslag til, hvem der skal indstilles til at modtage prisen sammen med en beskrivelse af aktiviteten eller indsatsen, som gør ildsjælene bag fortjent til prisen.

Indstillinger kan sendes på e-mail: landdistriktsudvikling@slagelse.dk

 

Eller med post til:         Slagelse Kommune

Udviklingssekretariatet

Rådhuspladsen 11

4200 Slagelse

 

Udover de 10.000 kr. får vinderen også en messingplade med indgraveret titel og årstal, og et træ til udplantning på et fællesareal.