Konfirmation eller nonfirmation? Vi holder stadig fest

Nu kommer vi ind i forårsmånederne, hvor konfirmationsforberedelse, traditionen tro, står højt på – i hvert tilfælde – nogle teenagefamiliers to-do-liste. Måske følger din 14-årige traditionen og ønsker at bekræfte sin tro ved en kirkelig ceremoni; men flere og flere vælger, i dag i stedet, at gennemgå et kursus i etik, eller fokusere på fællesskabet i den rituelle handling, men frasiger sig det religiøse indhold, i det, man kalder for en humanistisk eller borgerlig konfirmation, som et alternativ til den traditionelle konfirmation. Det kan også være, den unge, eller familien sammen, har valgt at fejre overgangen fra barndom til ungdom ved at fejre nonfirmationsfest uden nogen former for institutionel indblanding, og holder en fest for den unge i helt privat regi.

Uanset, hvordan I fejrer begivenheden, er der nok ikke tvivl om, at hovedpersonen, mere end nogen sinde, har sine egne ideer om, hvordan han eller hun ønsker at blive fejret, og der er masser af ideer og muligheder, der skal undersøges, og måske også et par kompromiser hist og her, der skal indgås i løbet af denne proces.

Overvejelser og planlægning

Alle disse overvejelser er du sikkert ved at have på plads, og nu handler det om at få drømmene til at materialisere sig. Ideerne skal, med andre ord til at udmønte sig i konkret handling. Uanset, i hvor god tid du er med planlægningen, er der altid et eller andet, der komme bag på dig. Det kan ikke undgås, og jo mere vi nærmer os datoen, hvor festen skal til at løbe af stablen, jo mere bliver der at se til.

Hvordan undgår du alt for mange overraskelser oveni alt det, der er at gøre i forvejen? Når du skal handle mange forskellige ting på en gang, er det en kæmpe fordel, at kunne handle mest muligt ind det samme sted. Jo færre butikker du skal rundt i, for at finde det, du har brug for, jo mere tid sparer du. Til en konfirmation, kan man endda risikere, rent geografisk, at skulle langt omkring, før for eksempel den rigtige kjole, eller det rigtige sæt tøj er fundet, og konfirmanden er glad og tilfreds.
Det samme gælder de mange ting, du har brug for, når selve festen skal afholdes. Hvor får du lige de servietter, der matcher skærfet til datterens kjole? Eller ballonerne? Du kan sikkert godt få balloner i din lokale dagligvarebutik. Men har de lige den rigtige farve? Og hvad hvis du synes, at perlemor eller konfetti indeni ballonen er lige dét, der skal til for at gøre festen uforglemmelig?

Hvorfor handle ind til konfirmationen på nettet?

Vælger du, at gå på nettet og handle, har du ofte et meget større udvalg, og det er meget lettere, at få overblik over varerne. Desuden sidder du jo i virkeligheden med et varekatalog lige foran dig, med masser af inspiration og masser af ideer, måske også nogle, du ikke lige havde tænkt over i forvejen.

CTI-Party er en webshop, der sælger festartikler. Vi har alt hvad du skal bruge til konfirmationen, og vi gør os altid umage for at finde de nyeste trends indenfor party accessoires i god kvalitet og til fornuftige priser. Vi har et helt tema, der udelukkende omhandler konfirmation og borddækning. Her finder du det hele, lige fra invitationerne til de tallerkner, du skal bruge til skrub-af-maden, når festen synger på sidste vers. Rigtig god fest ønskes du af CTI-Party.