Volleyklubben Vestsjælland oplyser:
Kvalifikation til Volleyligaen, VK Vestsjælland – Bedsted KFUM 3-0 (25-18, 25-14, 26-24)

Efter en fremragende indsats mod ligaholdet fra ASV Århus i tirsdags, var VK Vestsjællands bedste herrer i den grad klar til en meget afgørende kamp mod Bedsted i kvalifikationen til Volleyligaen. Og det var ikke kun spillerne der var klar. En feststemt Korsørhallen med over 150 tilskuere var klar til at hjælpe holdet på vej med støtte fra lægterne. Særligt gjorde en unge fra Basen (Kvarterhuset på Motalavej) og selvfølgelig klubbens fanklub Blue Army sit til, at hjælpe de lokale volleydrenge godt på vej ved at skabe en fantastisk stemning.

I første sæt kom VKV fremragende fra start, hvor først Daniel Gordon tordnede bolden ned på 3-meteren. Dernæst var det Konrad Andrulewicz og Patrick Dufreche i skøn forening, som blokerede Bedsted – og så var kampen og publikum i gang.

Anders Udemark jubler efter sejr
Anders Udemark jubler efter sejr

VKV bragte sig hurtigt foran med 9-5 og senere 14-6, og tvang Bedsted til time out. Bedsted kom aldrig for alvor tættere på i sættet, som VKV vandt med 25-18. Sætsejren blev langt hen ad vejen grundlagt på en del fejl fra Bedsteds side, som tydeligt var mærkede at stemningen i Korsørhallen.

I 2. sæt fik VK Vestsjælland igen en fremragende start, som dog nu i højere grad selv vandt sine points. VKV bragte sig hurtigt på 8-4 og udvidede senere til 18-10 og 21-11. I dette sæt vandt Daniel Gordon 5 angreb, Konrad Andrulewicz 4 og Dennis Lam Graversen 3, mens de resterende spillere også bød ind. Så sætsejren var meget overbevisende, selvom en del servefejl sneg sig ind for hjemmeholdet. Sættet blev i øvrigt vundet på en blokade af Soner Sahin, som i øvrigt er personligt sponsoreret af Paradiso Kebab.

Så var det tid til 3. sæt, som altid er svært at spille efter to relativt komfortable sætsejre. VKV kom dog igen godt fra start, hvor de hele tiden holdt sig i front med et par points, 5-3, 9-7, 12-8, 17-14…. Men så var det som om, at der gik den berømte gummiarm i VKV-lejren. For pludselig vandt Bedsted de næste 5 points i træk, hvor stillingen så blev 17-19. Men så kom Oskar Madsen på banen, og var med til at kick starte VKV-spillet. Efter udligning til 19-19 er det igen en af kampens helt store spillere spillere, Patrick Dufreche, som blokkerer til 20-19. VKV holdt føringen til 23-22, men så var det Bedsteds tur til at komme i front med 23-24. Det lykkedes VKV at udligne og så var det herefter indskiftede Oskar Madsen, som vandt et særdeles vigtigt point til 25-24. Dernæst kunne Kim Buchwald afgøre sættet og dermed kampen på et servees til 16-14. Jublen kunne bryde ud i Korsørhallen, hvor også flere af de unge drenge fra Kvarterhuset løb på banen og tiljublede spillerne.

Med sejren ligger VK Vestsjælland nu særdeles lunt i svinget til en oprykning til Volleyligaen, selvom intet selvfølgelig er afgjort endnu. VKV mangler fortsat to kampe mod både ASV og Bedsted, hvor næste kamp er på hjemmebane tirsdag d. 7. april kl. 18.30 mod ASV.

“Sikke en præstation af drengene i dag, det var virkelig flot. Men det er også svært ikke at levere sit bedste, når man har fornøjelsen af at spille på Danmarks bedste hjemmebane. Publikum er fantastisk, og var bestemt med til at lægge pres på Bedsted. Nu har vi så tre ugers træning inden næste kamp mod ASV Århus, hvor vi igen ser frem til at spille i Korsørhallen”, udtaler træner Kim Buchwald.

Del på sociale medier