Helt nye tal fra Telenors landsdækkende mobilnetværk viser, at det ikke kun er trafikken på vejene, der er gang i på de store rejsedage men også i mobilnetværket. Med en stigning på 10 pct. sammenlignet med en almindelig dag afslører datatrafikken omkring Storebæltsbroen, at lørdag i uge 28 er højdespringeren i datatrafikken.
Der er sommertravlhed i mobilnetværket i området omkring Storebæltsbroen, hvilket også gør sig gældende i Telenors netværk. Med en stigning på 10 pct. sammenlignet med en almindelig dag afslører datatrafikken omkring Storebæltsbroen, at lørdag var en populær rejsedag.
I jagten på en afslappende ferie i nye omgivelser tog mange ferieglade danskere turen over Storebælt. Det viser nye tal fra Telenor, der har undersøgt datatrafikken omkring Storebæltsbroen lørdag d. 17. juli.
”Vi ser generelt et øget dataforbrug omkring trafikknudepunkter i skoleferien, og det er tydeligt at se, at der bliver streamet godt igennem fra passagersæderne, ligesom mange i dag både streamer musik og lydbøger fra bilen. Den øgede brug af mobildata på vejene er noget, vi har været forberedte på, og derfor har vi løbende opgraderet kapaciteten på vores mobilmaster langs motorvejsstrækninger,” siger Jesper Mølbak, netværksekspert i Telenor.
Tallene baserer sig på trafikken i Telenors netværk den 17. juli. Telenor har 1,7 millioner mobilkunder i Danmark.

Del på sociale medier