Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2021/07/05 til 2021/07/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
En 32-årig mand fra Korsør er sigtet for trusler på livet, efter han gennem længere tid har chikaneret en 20-årig kvinde. Kvinden og den 32-årige havde skrevet sammen på en dating-app, men da kvinden afbrød forbindelsen, begyndte han i stedet at lave konstante telefonopkald til hende. Manden har angiveligt den sidste måned efterladt ca. 90 telefonsvarerbeskeder. Chikanen kulminerede går, da kvindens mor i telefonen blev truet med ordene: “Hvis du ikke vil mødes med mig, slår jeg din datter ihjel, og jeg ved, hvor hun bor”.

HÆNDELSER
KORSØR: Morgen-fiskeopgør på havnekajen
To midaldrende mænd blev fredag klokken 6.55 så uenige om, hvordan man bedriver makrelfiskeri, at det udviklede sig til korporligheder på havnen i Korsør. For rullende overvågningskamera hev, skubbede – og sparkede de to mænd på 50 og 56 år ud efter hinanden. De kastede også med fiskegrej efter hinanden. Politiets patrulje blev tilkaldt og de blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Det kunne de begge erkende.

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Motalavej Mandag klokken 12.00-13.00 Seks køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen