Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2016-01-06 til 2016-01-13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

SPRITBILISTER

Torsdag klokken 15.03 standsede politiet en 39-årig mand fra Korsør, der kom kørende på Agersøvej i Korsør. En alkometertest afslørede, at den 39-årige havde en promille, der var lidt højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Tirsdag klokken 21.58 standsede politiet en 25-årig mand fra Slagelse på Korsørvej i Slagelse. Den 25-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

HÆNDELSER

KORSØR: Sigtet for spritkørsel med tre dage gammelt kørekort
En 18-årig kvinde fra Korsør kom søndag morgen kørende ad Kjærsvej i Korsør, da hun af ukendte årsager skred ud og ramte en parkeret bil ved Helenevej. Begge biler blev stærkt beskadiget, og en passager – en 16-årig pige fra Korsør – måtte skæres fri. En alkometertest viste, at den 18-årige havde en promille, der var lidt over det tilladte, og da hun viste sit kørekort, var det kun tre dage gammelt. Den 18-årige blev sigtet for spirituskørsel, og hun blev sammen med passageren i bilen kørt til et rutinetjek på sygehuset i Slagelse, hvor der også blev taget en blodprøve.Med venlig hilsen

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Tegltoften Hus Torsdag klokken 13.15-21.50 Skabekalender (med gevinst på 50,- kroner!)

 

Del på sociale medier