Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 26. maj til 1. juni 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@ditkorsoer.dk
HÆNDELSER

I weekenden har politiet standset en påvirket trafikant:

En 55-årig mand fra Korsør kørte fredag klokken 16.03 ind i en personbil, da han bakkede med sin lastbil på p-pladsen ved Slagelsehallen på Parkvej i Slagelse. Ingen kom til skade ved uheldet, men en alkometertest viste, at den 55-årige havde en promille, der var lidt højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

KORSØR: Sneg sig gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen
Det kom til at koste mere end broafgiften, da en tysk indregistreret Audi mandag eftermiddag sneg sig gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen. Audien blev indhentet af politiet og standset ved Slagelse. Føreren var en 21-årig rumænsk mand, som blev anholdt klokken 17.30 og taget med til politistationen i Slagelse til afhøring. Han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at “tilsnige sig adgang”, og fik efter afhøringen præsenteret et bødeforelæg på 2.000 kroner, hvortil kommer broafgiften og en ekstra gebyr.

KORSØR: 59-årig slået i hovedet med en håndvægt
I går klokken 11.34 fik politiet en anmeldelse om, at en 59-årig mand fra Korsør, var blevet slået i ansigtet med en håndvægt af en anden mand på en adresse på Motalavej i Korsør. Vidner havde set gerningsmanden, og efter en grundig eftersøgning i området lykkedes det at finde den formodede voldsmand. Det drejer sig om en 30-årig mand fra Esbjerg, som blev anholdt og sigtet for vold. Den 59-årige blev kørt til Rigshospitalet for behandling af sine skader.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebæltsbroen Fredag klokken 6.32-11.35 ATK 3793 704 110 km/t 178 km/t 29 klip og to betingede frakendelser
Del på sociale medier