Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet 2020/05/11 til 2020/05/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

KORSØR: Råbte og kastede med flaske
Politiet fik torsdag klokken 11.39 en anmeldelse om, at en kvinde var noget højtråbende og optrådte utryghedsskabende uden for Lidl på Motalavej i Korsør. Kvinden havde tilsyneladende været oppe at skændes med en ekskæreste, og i frustration kastede hun en flaske efter ham – som dog ramte en bil i stedet. Det var en 39-årig kvinde fra Korsør, og hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

KORSØR: Brændte garage ned med ukrudtsbrænder
En ældre mand fra Korsør kom fredag eftermiddag galt afsted med en ukrudtsbrænder. Han ville fjerne ukrudt ved en garage, men fik ved et uheld antændt træværket og hele garagen endte med at brænde ned. Heldigvis kom ingen til skade og der var ingen fare for de omkringliggende ejendomme eller personer. Den ældre mand blev sigtet for at overtræde beredskabsloven. Politiet opfordrer til, at man er særdeles varsom, når man bruger ukrudtsbrændere i det tørre vejr og at man altid holder en god afstand til bygninger i nærheden.

KORSØR: Kørte bevidst ind i anden bil
Politiet fik lørdag klokken 14.57 en anmeldelse om, at en mand var kommet kørende i en bil i Korsør, da en anden bil var begyndt at følge efter dem. Den anden bil blev kørt meget aggressivt og flere gange blev den bevidst kørt ind i parrets bil. Da de to biler kørte ind på en tankstation, blev der desuden kastet sten mod bilen, og senere steg en person ud og kom truende frem med en kniv i hånden. På baggrund af vidneforklaringer og politiets øvrige efterforskning lykkedes det at finde frem til en 22-årig mand uden fast bopæl, der blev anholdt klokken 15.55 og sigtet for at forvolde fare for andres liv og førlighed, trusler på livet, hærværk og for at overtræde knivloven. Han blev løsladt igen klokken 20.08.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Vinkelvej Hus Lørdag kl. 10.00 – 17.00 En mappe, tøj og værktøj

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Tårnborgvej Torsdag klokken 15.10 – 15.44 Hastighedskontrol – en sigtet for at køre for hurtigt, med klip til følge
Korsør Ørnumvej Torsdag klokken 15.27 – 15.44 Hastighedskontrol – to sigtet for at køre for hurtigt, med klip til følge, en sigtet for ikke at anvende sikkerhedssele, en sigtet for ikke at have sikret sit køretøj og en sigtet for ikke at have kørekort med sig

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 10.10 – 16.10 ATK 4928 183 110 km/t 177 km/t 1 klip og 3 betingede frakendelser

 

Del på sociale medier